Inspiracija svim ženama

Dženi je dokazala da je moguće: Zainatila se i skinula 60 kg - pola svoje težine! (FOTO)

Ona je znala da nešto mora radikalno da promeni u njenom životu, pre svega zbog ćerkica kojima je potrebna živa i zdrava majka
Fitnes & Nutricija
14:22h Autor:
Dženi je dokazala da je moguće: Zainatila se i skinula 60 kg - pola svoje težine! (FOTO)
Foto: Facebook / Jenni McFeat

Nekada ekstremno gojazna žena ove godine ima poseban razlog za Božićno slavlje - tokom proteklih 12 meseci smršala je skoro 60 kilograma!

Tridesetjednogodišnja Dženi Mekfit odlučila je da svoju kilažu od 120 kilograma dovede u red i to na sledeći način - pronašla je onlajn takmičenje koje je organizovao instruktor u teretani.

Nekada su je vređali, sada joj se dive - Džesika otkriva kako je smršala neverovatnih 70 kilograma! (FOTO)

"Prijavila sam se za takmičenje jer sam znala da konačno moram nešto da uradim po pitanju težine" - priznaje Dženi i dodaje da je tada bila očajna i bilo ju je sramota i da se pojavi u teretani.

Odlična motivacija - 20 pravila sa Harvarda uz koja vežbanje postaje stil života, pročitajte OVDE.

"Nisam imala izgovor da ne počnem. Krenula sam sa treninzima trećeg januara, a prvi dan sam mislila da ću kolabirati i da će mi srce iskočiti iz grudi od tolikog napora" - priča ona.

Ali, onda je pomislila na svoje dve devojčice kojima je potrebna živa i zdrava majka i odlučila je da nastavi. Tokom 4 godine Dženin partner ju je varao, zbog čega je ona stalno jela i gojila se. Takođe, bolna tačka joj je bila kada joj devojčice traže da igra fudbal sa njim ili da trče preko polja zajedno, a ona nije bila u stanju.

OVDE saznajte kako do vitke linije za samo 10 minuta dnevno - Kućni trening koji topi kilograme!

"Sada su nam životi potpuno drugačiji. Srećnija sam i zdravija, a devojčice imaju mamu sa kojom mogu da se igraju" - kaže ponosno Dženi.

Uz pomoć Entonija, trenera koji je započeo onlajn takmičenje, Dženi je i korigovala način ishrane. Ranije su na svakodnevnom meniju bili keksići i čokolade, a sada su joj, između zdravih obroka, omiljene grickalice voće i orašasti plodovi. Dženi sada ima 63 kilograma i nikada se nije osećala bolje.

"Bilo je najteže na početku, ali sada volim tu vrstu napora. Tegovi sa kojima vežbam su sve teži, a rezultati se sve više vide i motivišu me da nastavim" - zaključuje vitka Dženi.

OVDE saznajte kojih 4 stvari o mršavljenju niko ne spominje - Kako ćete rešiti problem viška kože?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs