Za seksi telo

Čvrsta i podignuta guza: Potrebno je samo tri minuta dnevno za tri vežbe!

Tri jednostavne vežbe za sagorevanje masnoća i oblikovanje mišića oduzeće vam samo tri minuta dnevno, a uz pomoć njih ubrzo ćete primetiti da vam je guza zategnutija
Fitnes & Nutricija
23:36h Autor:
Čvrsta i podignuta guza: Potrebno je samo tri minuta dnevno za tri vežbe!
Foto: Thinkstock

Za ovo minimalno vežbanje jednostavno nemate izgovora – potrebno je izdvojiti samo 3 minuta dnevno i malo prostora u dnevnoj sobi, a vežbe za lepo oblikovanu zadnjicu možete odraditi dok gledate svoju omiljenu TV seriju.

Prva vežba - 1 minutStanite uz stražnji deo stolice, s jednom ili obe ruke oslonjene na naslon kao potporu. Prenesite težinu tela na levo stopalo, udahnite i uz izdisaj ispružite desnu nogu iza sebe što više možete bez savijanja leđa. Zadržite tako nogu jednu do dve sekunde. Udahnite i spustite nogu. Ponavljajte vežbu 30 sekundi za svaku stranu.

OVDE pogledajte kakvom se guzom Kim Kardašijan hvali.

Druga vežba - 1 minut

Stavite levu ruku na stolicu kao potporu. Stopala neka vam budu u ravni kukova. Prenesite težinu tela na levo stopalo. S izdahom, dižite desnu nogu visoko koliko možete u desnu stranu. Zadržite sekundu, dve. Ponavljajte vežbu 30 sekundi za svaku stranu.

OVDE pročitajte osam saveta za seksi guzu.

Treća vežba - 1 minut

Najobičnija vežba čučnja, odlična je za oblikovanje mišića zadnjice. Samo je važno da ga pravilno izvodite! Stopala su u širini ramena ili lagano razmaknuta. Polako spuštajte zadnjicu kao da želite da sednete, koliko možete a da ne odižete pete od poda. Takođe, kolena ne smeju da prelaze liniju nožnih prstiju. Leđa neka su ravna, a pogled prema napred.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs