Jednostavan i jeftin recept

Podmažite zglobove i rešite se bola u leđima

Ovaj japanski recept prati dobar glas. Svi koji su ga isprobali kažu da je bol nestao već nakon nedelju dana
Lepi & Zdravi
20:08h
Podmažite zglobove i rešite se bola u leđima
Foto: Shutterstcok

Vredi probati!Svi koji pate od ukočenosti u vratu i bolova u leđima dobro znaju koliko to može biti naporno i mučno. Mi vam dajemo recept koji će popraviti vaše zglobove i održati ih u dobroj kondiciji, a istovremeno vam može pomoći da se rešite bolova u leđima.Kako se pripremaU najbližoj prodavnici kupite 150 grama jestivog želatina, onog koji se inače koristi za kolače. Ova doza dovoljna je za mesec dana.

Uveče stavite dve ravne kašičice u četvrtinu čaše hladne vode, promešajte da se sve grudvice razbiju i ostavite da stoji do jutra.

Tokom noći želatin će nabubriti i pretvoriti se u žele, a tu masu treba da pojedete ujutru, na prazan želudac. Nećete pokvariti dejstvo ako ga budete pomešali sa sokom ili jogurtom, ili dodali malo šećera ili meda.Pije se mesec danaSvi koji su probali ovaj recept kažu da su nakon samo nedelju dana uzimanja ovog leka bolovi jednostavno nestali. Vi ga konzumirajte mesec dana, a zatim napravite pauzu od šest meseci, pa nakon toga ponovite ceo postupak.

Na ovaj način doslovno ćete podmazati svoje zglobove, ali i povećati mentalnu stabilnost, metabolizam i poboljšati kvalitet i rast kose i noktiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs