Pokušajte

Sedam vežbi koje će vam preobratiti telo: Za ovo vam nije potrebna teretana!

Vratite se korenima i setite se vežbi iz školskih dana i u roku od nekoliko nedelja osnažite svoje mišiće
Fitnes
16:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Ukoliko imate volju za vežbanje, nije vam potrebna teretana, novac ili skupa oprema. Setite se vežbi koje ste praktikovali kao deca u fiskulturnim salama u sklopu školskog časa. Te vežbe su idealne za svaki tip građe i za svakog ko želi da smrša ili osnaži mišiće.

 

Predstavljamo vam sedam vežbi koje možete da iskombinujete i napravite sebi dvadesetominutni trening koji ćete ponavljati tri dana nedeljno.

 

Preskakanje užeta

 

Vežba koju možete da izvodite bilo gde (i u teretani i u kući) je preskakanje konopca. Ova vežba sagoreva više kalorija u minutu nego bilo koja druga vežba. Uzmite uže za savršeno vežbanje i zabavljanje. Najbolja stvar vezana za ovu vežbu je što je možete izvoditi sa svojom decom.

 

Isprobajte tri jednostavne vežbe za savršenu guzu, više možete naći OVDE.

 

 

Čučnjevi

 

Ova moćna vežba pomaže da osnažite mišiće guze, a ujedno ćete sagoreti mnogo kalorija. Da biste istrošili što je moguće više kalorija, čučnjeve izvodite tako što ćete skakati. Možete da ostanete u čučnju a da pri tome u  rukama držite tegove i tako dodatno osnažite mišiće noga. Ukoliko radite čučnjeve redovno, isklesaćete svoje telo u izuzetno brzo vreme.

 

Za bolje rezultate vežbanja kombinujte više vežbi, više možete da vidite OVDE.

 

Sklekovi

 

Na žalost mnogo ljudi izbeava sklekove jer je ova vežba nešto teža za izvođenje. Ali ova vežba može da učini čuda za naše telo. Postoji mnogo različitih vrsti sklekova koje vežbaju različite vrste mišića ruku i ramena. Pokušajte sve vrste sklekova kako vam ova vežba ne bi dosadila. Radite sklekove nekoliko dana nedeljno i vidićete kako će vam ruke dobiti vretenaste i čvrste mišiće.

 

Motive za vežbanje potražite OVDE.

 

Iskorak

 

Za definisanje i osnaživanje noga idealna vežba je iskorak. Ova vrsta treninga daje tako dobre rezultate i pomaže pri transformaciji tela. Ovoj vežbi dodajte skokove, iskorake sa doskokom i preskakanje užeta i imaćete trening koji će vas preobraziti. Da biste postigli dobre rezultate, predlažemo vam da pravite seriju od 10 iskoraka sa tri ponjavljanja 3 puta nedeljno.

 

Plivanje

 

Za ljubitelje plivanja ova vežba neće biti napor, nego zadovoljstvo. Plivanje je efikasan trening koji će vam doneti odlične rezultate. Ono će pomoći da se definišu ali i opuste svi mišići u telu.

 

"Trčanje ili brzo hodanje pitanje je sada", odlučite se sami i nećete pogrešiti, više možete da vidite OVDE.

 

Trčanje

 

Trčanje će pomoći da se rešite stresa, izborite sa depresijom, sagorite kalorije i popravite svoje zdravlje. Uživajte u trčanju, pogotovo rano ujutru, i celi dan će vam biti srećan i ispunjen.

 

Biciklizam

 

Uz pomoć biciklizma ćete se oznojiti, imaćete sjajan kondicioni trening, a uz to ćete osnažiti mišiće noga. Povedite sa sobom prijatelje, partnera, decu i iskombinujte divno druženje i trening.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...