OVO MOŽE SVAKO

Dijeta Džesike Albe: Ovako je glumica uspela da skine 5 kg i dovede liniju do savršenstva! (JELOVNIK)

Ovaj plan ishrane ne zahteva velika odricanja i garantuje skidanje kilograma na potpuno prirodan način

Fitnes
Autor:
Foto: Profimedia

Iako je njena figura uvek besprekorna, Džesika Alba (39), priznaje da je bilo perioda kada se opusti i nabaci nekoliko kilograma. U takvim situacijama, uvek je pribegavala ovom načinu ishrane.

Reč je o tome da jedete hranu koja vašem telu prija i povoljno utiče na kožu i celokupo stanje oranizma. Ovaj način ishrane ne podrazumeva brojanje kalorija, već pravilan izbor i kombinaciju namirnica.

Džesika Alba poštuje ova jednostavna pravila:

Doručak je uvek isti

Pravljenjem bogatog i zdravog smutija za doručak ćete napuniti svoje telo bogatim nutrijentima, dati mu dovoljno energije za početak dana i izdržati bez gladovanja do ručka. Napravite zeleni smuti sa malo proteinskog praha, avokadom, čia semenom, spanaćem i bademovim mlekom i videćete kako će vam se organizam, ali i telo menjati. Uz smuti možete pojesti i parče ili dva tosta.

U toku dana ima i dve užine koje su iglavnom sastoje od povrća ili orašastih plodova.

Čudesan bjuti trik slavne manekenke: Sindi Kraford otkriva tajnu svoje negovane kože!(FOTO/VIDEO)

Džesika Alba
foto: Profimedia

Ručak i večera

Poštujte bitnu “četvorku”. Potrudite se da vaš tanjir bude bogat sa četiri stvari: proteinima, zdravim mastima, vlaknima i zelenišom. U kombinaciji, regulisaće oko 8 hormona gladi i izbalansirati nivo šećera u krvi.

Krećite se

Što se tiče vežbanja ona se drži stava da ne p ostoji univerzalna najbolja fizička aktivnos, već da svako radi ono što mu najviše prija. Ona najviše uživa u kardio treninzima i u teretanuodlazi 2 ili 3 puta nedeljno.

Ovako je Kloi Kardašijan skinula 20 kg: Ovaj plan ishrane je zaslužan za neverovatnu transformaciju! (FOTO)

Džesika Alba
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs