BRZI REZULTATI

Najbolje vežbe za žene svih generacija: Salo sa butina nestaje za 20 dana! (VIDEO)

Ovaj video je sa razlogom pogledalo preko 7 miliona ljudi 

Fitnes
Autor:
Foto: Shutterstock

Savršeno izvajane noge san su svake žene, a leto je idealno vreme da ih istaknemo u prvi plan. Ukoliko mučite muku sa viškom kilograma na butinama, mi smo pronašli rešenje. 

 

Za savršene noge je potrebno da izdvojite svega 12 minuta dnevno. Iako ove godine većina nas neće ići na more, to ne znači da trebamo da zanemarimo fizički izgled. Za samo  mesec dana moguće je napraviti drastičnu razliku ukoliko se pridržavate strogo rutine vežbanja kreirane od strane ove fitnes instruktorke. 

 

Poznato je da se salo sa butina teže skida, ali sa ovim vežbama ciljano se aktiviraju mišići i započinje proces razgradnje masnih naslaga. Trening je kreiran tako da aktivira sve mišiće nogu, ali je dovoljno lagan da mogu žene svih generacija bez problema da ga izvedu. Koliko su vežbe efikasne govori i činjnica da je ovaj video među popularnijim, a pogledalo ga je preko 7 miliona ljudi.

 

Briga o telu i fizička aktivnost su neophodne tokom cele godine, zato vam donosimo set vežbi koji će vaše noge učiniti vitkijim i izdefinisati mišiće za samo 20 dana.

 

U video prilogu pogledajte ceo trening:

(stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...