Isproban recept

Konačno smo našli formulu za vitku liniju bez muke: Samo treba ispratiti ove dve stvari!

Teško da bi ikome naškodilo da sebi da malo oduška i ponekad smaže ukusnu grickalicu ili superslasni čizburger, ali svakako svi znamo jedno - ne treba preterivati

Lepi & Zdravi
Autor:
Konačno smo našli formulu za vitku liniju bez muke: Samo treba ispratiti ove dve stvari!
Foto: Shutterstock

Da se ne lažemo - svi bismo mi voleli da imamo fenomenalnu figuru, i to ako može bez mučenja i odricanja od slasnih obroka koje na brzinu kupimo i uživamo u brzom i ukusnom obroku. I još samo kad bi to tako moglo, pa gde bi nam kraj bio!

Šalu na stranu, svi znamo da je to nemoguće, ali defnitivno nije potrebno ni da svu svoju energiju, vreme i misli usmerimo na brojanje kalorija (jedan je život!), razmišljanje o zdravim obrocima i voćkama i semenkama čije ime jedva da uspevamo da izgovorimo - do skoro nismo ni znali da postoje, a sad su nam kao esencijalna potreba.

Teško da bi ikome naškodilo da sebi da malo oduška i ponekad smaže ukusnu grickalicu ili superslasni čizburger, ali svakako svi znamo jedno - ne treba preterivati.

Za veliku većinu ljudi formula vitkosti leži u sledeće dve stavke, i ne zahteva nikakvu muku:

1. Aktivirajte se, ali ne onako kako ste pomislili

Pola sata šetnje dnevno neće vas ni premoriti ni oduzeti previše vremena. Umesto da se nervirate dok se autobus vuče pola sata duž tri stanice - pređite ih pešice! Možete i malo više - što više, to bolje!

2. Samo malo pripazite šta birate za jelo

Svi znamo da je idealno da uveče kod kuće pripremimo obrok koji ćemo sutradan poneti na posao ili fakultet, ali nemamo baš svi ni baš uvek vremena (a ni volje) za to. Zato je važno da tada izaberemo užinu koja hranljiva, a ukusna i može da zasiti, taman toliko da udovoljimo našem hedonizmu, a da pritom ne osećamo grižu savesti i ujedno pazimo na liniju!

Mi vam predlažemo isproban recept - Wellness keks, ukusan, lak za varenje, zasitan i prosto fenomenalan!

Wellness keks je fenomenalan izvor energije, a pošto je bogat dijetetskim vlaknima, brzo će vas zasititi!

A sada stižemo do najboljeg dela - pregršt fenomenalnih ukusa! Ljubitelji čokolade mogu da uživaju u Wellness keksu sa komadićima čokolade, ali i kombinaciji čoko preliva i raznih voćnih ukusa, poput maline, pomorandže, kajsije...

Za one koji, pak, vole egzotičnije ukuse, tu je Wellness sa ukusom limuna ili kokosa, dok oni koji uživaju u klasičnijim ukusima, slobodno mogu da se prepuste Wellness keksu sa ovsenim pahuljicama, suvim grožđem ili crnom čokoladom... Ma, kada je rečo ukusima, Wellness pogađa pravo u centar, baš za svakoga!

Još jedna činjenica koju obožavamo jeste i to što je većina Wellness biskvita posna, što nam zvuči idealno pred Božićni post koji nam se bliži, ali i za sve one koji čitave godine poštuju pravilo posta sredom i petkom.

Oduševljeni nedoljivim ukusima, umalo da zaboravimo važnu stvar - Wellness biskviti prave se od 100% integralnih žitarica, pa slobodno možete da ih grickate u svako doba, bez griže savesti!

Ne grizi savest, zagrizi Wellness!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs