Učite od najboljih

Žene od kojih vredi čuti savet: Zašto se na Šveđanke ugleda pola sveta!

Dame poznate po sjajnom načinu života, uređenju doma, dobroj ishrani i savršenoj nezi

Lepi & Zdravi
10:27h Autor:
Žene od kojih vredi čuti savet: Zašto se na Šveđanke ugleda pola sveta!
Foto: Shutterstock

Još pre 10 godina, dame koje stanuju u prestonici Švedske proglašene su najlepšim ženama sveta.

Mnogi veruju da je Stokholm upravo zbog toga jedan od gradova koje turisti najčešće posećuju.

Ove dame odlikuje pristupačnost i obrazovanje, na njih se ugledamo kada je reč o uređenju doma, stilu života, sreći i prirodnoj lepoti, pa ako od nekoga vredi čuti dobar savet za negu, to su definitivno žene iz Švedske!

Šveđanke su poznate po besprekornoj koži. Naime, poznata kao jedna od najhladnijih evropskih zemalja, Švedska svoje stanovnice praktično “tera” da se neguju, kako bi nahranile kožu izloženu hladoći, ali i drugim spoljašnjim faktorima.

Sa druge strane, one ne vole preterivanje ni u čemu, već tragaju za ravnotežom, kako u životu, uređenju doma i ishrani, tako i u nezi.

foto: Promo

Njihova mantra je "Lagom", što bi na našem jeziku značilo "Taman kako treba" ili "Središte ravnoteže", odnosno - ni previše, ni premalo. Zato se okreću prirodi i laganim formulama za negu tela.

One ne kupuju skupe proizvode i ne prate slepo trendove, već biraju prirodne i domaće preparate za negu, koji će im pored lepog izgleda i blistave kože podariti i dobar osećaj - one i te kako veruju u izreku da lepota dolazi iznutra!

Šveđanke žele bogat, ali lagan proizvod koji u isto vreme oživljava kožu, opušta, neguje, osvežava, hidrira, a u isto vreme je dugotrajan, intenzivan, ali i nežan.

foto: Promo

Izbor broj 1, koji ispunjava sve ove uslove, jeste Barnängen, poznati švedski proizvod za negu tela, koji je dugo godina na samom vrhu liste Šveđanki kao nezamenljiv i neprikosnoven saveznik za lepotu.

Nadahnuti nestvarno lepom prirodom Skandinavije, Barnängen proizvodi za negu tela sadrže iste takve sastojke - brezu, hrast i močvarnu jagodu. U Barnängen proizvodima nalazi se sve što će vam ikada biti potrebno za negu kože tela, i to u dve linije - Nordic Care i Nordic Rituals.

Nordic Care linija sadrži sve o čemu sanjaju dame koje uživaju u mekom dodiru kremastih struktura - kreme za tuširanje, mirisne losione, balsame i kreme za negu tela, uključujući i Sensitive proizvode za osetljivu kožu. Posebnim je čini jedinstveni sastojak Cold Cream, inspirisan sapunom koji je proslavio Barnängen. Već nakon prve upotrebe, zaljubićete se u proizvode iz linija Nordic Care i zbog prelepih mirisa koji simbolizuju nordijsku lepotu, ženstvenost i stil.

foto: Promo

Sa druge strane, linija Nordic Rituals, obogaćena specijalno razvijenim Moisture serumom - nezamenljivim spojem ulja suncokreta i brusnice, i ekstrakta kamilice i alantoina, oduševiće vas gelovima za tuširanje, kupkama i uljima za negu tela. Zbog tradicionalnih nordijskih mirisa, linija Nordic Rituals ima moć da ritual kupanja podigne na sasvim novi, hedonistički nivo i pruži vam sasvim novi osećaj i doživljaj pravog švedskog stila života.

Podarite vašoj koži negu koju zaslužuje - hidrataciju, mekoću, prelepi miris i osećaj besprekorne čistoće. A šta je bolji izbor od dermatološki testiranih proizvoda sa blagom formulom za posebnu negu kože, kao što je Barnängen?

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs