Dovoljno je 2-3 minuta masaže u početku

Bolove nećete osećati godinama: Samo pomešajte so i ulje! (RECEPT)

Obnavlja se protok krvi u vratnom delu, kičme, nestaju glavobolje i poboljšava se vid. To je povezano sa time da se telo čisti od toksina, što zauzvrat normalizuje metabolizam
Lepi & Zdravi 24.08.2016. - 11:17h Autor: uspesnazena.com
Foto: Ilustracija / Profimedia

Vratnu osteohondrozu je teško, ali ipak, moguće lečiti. Isprobajte veoma zanimljiv recept. Nakon njegove primene, bolove nećete osećati nekoliko godina.

 

U pitanju je smesa za masažu koja se prirema sa nerafinisanim biljnim uljem i solju (možete da koristite morsku).
Lekovitu smesu pripremamo odmah za celu kuru lečenja. Biće potrebno: 10 supenih kašika soli i 20 supenih kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

 

PripremaSo i ulje promešati u staklenoj ambalaži. Zatvoriti. Posle nekoliko dana dobićete svetlu smesu.

 

Med, čaj, soda bikarbona: Hitna pomoć za česte zdravstvene probleme!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Primena: Vratne pršljenove treba mazati svako jutro uz energičnu masažu, na mestima gde osećate bol. Ispočetka masirajte 2-3 minuta, svaki dan dodajući još po 2-3 minuta, na kraju dovodeći vreme masiranja do 20 minuta. Nakon završetka masaže, vrat obrišite vlažnom, toplom krpom. Kod sprovođenja takve procedure može doći do manje iritacije kože. Zato, nakon završetka masaže, obrišite kožu suvom krpom i pospite dečijim puderom.

 

U rezultatu 10-dnevne kure lečenja stimuliše se cirkulacija krvi i poboljšava mišićna regeneracija hrskavičnog i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primećuju se radikalne promene. Obnavlja se protok krvi u vratnom delu, kičme, nestaju glavobolje i poboljšava se vid. To je povezano sa time da se telo čisti od toksina, što zauzvrat normalizuje metabolizam.

 

Beli luk i mleko leče artritis: Više nećete osećati bolove! (RECEPT)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

U procesu čišćenja možete osećati malu pospanost ili vrtoglavicu. Ali, to se ne događa često. Po pravilu, lečenje osteohondroza na ovaj način protiče bez sporednih efekata, i daje odlične rezultate. Prilikom utrljavanja ove smese možete praktikovati samomasažu vrata.

 

Sami izmasirajte vrat pritiskajući ove tačke: Ukočenost i bol nestaju za 5 minuta! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs