zgodna

VODITELJKA MARIJANA TABAKOVIĆ RASPAMETILA FOTKOM U KUPAĆEM: Prirodna, prelepa i seksepilna! (FOTO)

Prelepo tv lice oduševilo pratioce fotografijom u kupaćem!

Star look
17:19h Autor:
VODITELJKA MARIJANA TABAKOVIĆ RASPAMETILA FOTKOM U KUPAĆEM: Prirodna, prelepa i seksepilna! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/marijana_tabakovic

Voditeljka "Jutra" na TV Prva Marijana Tabaković (36) osvojila je publiku kraj malih ekrana svojom lepotom i šarmom.

Prelepa crvenokosa voditeljka proteklih nedelju dana bila je na moru, odakle je sa svojim pratiocima na Instagramu delila trenutke uživanja.

Fotografija u jednodelnom crnom bikiniju preko kojeg je obukla košulju očarala je korisnike ove društvene mreže.

- Šta ima veze što se oluje spremaju, kad je jači mir u duši, napisala je voditeljka u opisu slike, nakon čega je usledila lavina komplimenata na račun njenog izgleda.

"Zgodna i seksi dama", "Najlepša", Lepa i zgodna" "Najbolje Vaše Instagram izdanje! Prirodna, prelepa, elegantna i veoma seksepilna žena. Dokaz da žena može da bude poezija", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotke.

Marijana je 2021.u intervju za Stil otkrila tajnu svoje lepote i otkrila koji jutarnji ritual nikada ne preskače.

"Dan započinjem uz kafu i sok od jabuke, to je ritual uz koji baš uživam. Trudim se da imam kontinuiran i kvalitetan san, jer je to u ovom poslu izuzetno važno. Ne posećujem kozmetičke salone, a verovatno je i dobra genetika zaslužna za to. Imam neke rituale pred spavanje - detaljno čišćenje lica, neka dobra maska i nakon toga krema. Ali to je kod mene pre svega psihološko uživanje, nego što je sama potreba za negom. To su momenti koje izdvajam samo za sebe. Nedavno sam otkrila i jedan serum na bazi prirodnih ulja, koji mi pomaže da nahranim kožu nakon svakodnevne šminke. I to je zapravo sve. Pozitivne misli i osmeh na licu najbolja su nega svake žene, rekla nam je tada.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs