Medicina

DA LI ZNATE KAKO SE OSLOBODITI GASOVA, BOLOVA I NADIMANJA U STOMAKU? Evo kako da rešite problem na PRIRODAN NAČIN!

Nadimanje je veoma česta pojava koju oko 30% ljudi oseća redovno

Lepi & Zdravi
Foto: Shutterstock

Zbog čega ono nastaje?Nadimanje može biti simptom ozbiljnijeg medicinskog stanja, ali se najčešće javlja zbog unosa određene hrane. Dakle, kako biste rešili problem nadimanja, natečenosti i viška gasova, potrebno je prvenstveno obratiti pažnju na ishranu. Šta se konkretno savetuje, pročitajte u nastavku teksta.

Običan pasulj zamenite pinto ili crnim pasuljem – daleko su svarljiviji, posebno nakon potapanja. Umesto pšenice savetuje se korišćenje heljde, bademovog i/ili kokosovog brašna, ovas i kinoa. Brokoli, karfiol i kupus zamenite spanaćem, krastavcem, zelenom salatom, batatom, tikvicama.

Protiv nadutosti, gastritisa, nervoznog stomaka, gorušice, najbolje je pronaći pomoć u prirodi, a ove biljke su najbolje:

Kako biste sprečili ponovnu pojavu ovih tegoba, izbegavajte i gazirana pića, pivo, žvakaću gumu. Okrenite se zdravim navikama i poslušajte preporuke gastroenterologa:

Bio-Teo komplet br. 3 za stomak:

Pomaže kod gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu,

  • Štiti i regeneriše ćelije jetre,
  • Koristi se protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola ( LDL ) i triglicerida,
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči,
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat,
  • Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
  • Zaustavlja helikobakter pilori,
  • Otklanja mučninu i nadutost,
  • Eliminiše toksične materije iz organizma,

Ublažava tegobe nervoznog stomaka.

bio teo
foto: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti dva kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena Bio-Teo biljnog kompleta br. 3 za stomak iznosi 2.340 rsd za Srbiju, 39 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ukoliko imate nervozan stomak, savetujemo vam da uz Bio-Teo komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i Bio-Teo biljne kapi br. 33 Antistres, za opuštanje i ublažavanje stresa. Klikom OVDE saznajte više o njima.

Ukoliko su stomačni problemi izazvali pojavu hemoroida, savetujemo vam da uz Bio-Teo biljni komplet br. 3 koristite i efikasni Bio-Teo melem HEMOREKTAL, o kom više možete saznati klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...