Zdravlje

ZA ZDRAV ŽIVOT NAJVAŽNIJI JE IMUNITET: Ojačajte ga na ovaj način i budite otporni na sve izazivače bolesti!

Da bi organizam mogao da se izbori sa napadima od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i/ili gljivičnih infekcija, kao i sa štetnim biološkim i hemijskim materijama, imuni sistem mora biti izuzetno jak

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

On je najvažniji odbrambeni sistem koji imamo i kada on nije “na nivou zadatka” postajemo laka meta za sve napadače na naše zdravlje i organizam jednostavno ne može normalno da funkcioniše.

Jedinstveni preparat ImunoPure pokazao se kao odlična prva linija u jačanju imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanju normalnog energetskog metabolizma.

Imuno Pure napravljen je od modernih i tradicionalnih sastojaka koji sinergičkim delovanjem povećavaju sposobnost organizma da se odbrani od raznih virusa, bakterija i drugih mikroorganizama koji ga svakodnevno napadaju.

Imuno pure
foto: Promo

Upotrebom ImunoPure-a pomažete svom organizmu da podigne imunitet na željeni nivo kako bi povećao svoje odbrambene sposobnosti. Sastoji se od suvog ekstrakta ploda Acerole, suvog ekstrakta gljive Bukovače, bakra, selena i cinka.

  • Biljka Acerola jedan je od najvećih izvora prirodnog vitamina C. Sadrži 30 puta više vitamina C od pomorandže i 40 puta više od limuna. Velika je razlika u efikasnosti dejstva prirodnog i sintetičkog vitamina C, koji je zapravo hemijski sintetizovana askorbinska kiselina koja je samo deo prirodnog vitamina C. Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa , stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kože, desni, krvih sudova, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, a sa bakrom održava normalni energetski metabolizam.
  • u sebi sadrži beta glukane, koji imaju antimikrobna i analgetička dejstva. Bukovača jača imunitet i u Kini se koristi od davnina u lekovite svrhe, a već decenijama unazad i u evropskim zemljama. Bogata je vitaminima B, D, C, K, kao i gvožđem, natrijumom, selenom, cinkom, kalijumom, fosforom, jodom.
  • doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnom transportu gvoždja u organizmu.
  • doprinosi normalnoj spermatogenezi.
  • doprinosi normalnoj reprodukciji,normalnom kiselinksko - baznom metabolizmu i normalnom metabolizmu ugljenih hidrata.

Preuzmite zdravlje u svoje ruke i naručite ImunoPure online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

* Pakovanje sadrži 20 kesica i pije se jedna kesica dnevno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...