SPAS ZA SVAKU ŽENU

Evo kako da vam noge budu glatke i do 6 meseci: Ovo je najbolji način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima!

Pronašli smo sjajno rešenje koje će vas osloboditi upornih dlačica na duži period

Lepi & Zdravi
11:02h Autor:
Evo kako da vam noge budu glatke i do 6 meseci: Ovo je najbolji način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima!
Foto: Shutterstock

Nijedna žena ne želi dlake na svom telu, jer sa njima delujemo zapušteno i aljkavo. Zbog upornih dlačica i obično tuširanje se često pretvori u ritual od sat vremena. Osim nogu, tu su ruke, nausnice, prepone i ostali delovi tela koje treba srediti. Brijanje je bez dileme rutina u kojoj nijedna žena ne uživa.

Pored brijanja tu su i druge opcije za uklanjanje upornih dlaka poput depilacie hladnim ili toplim voskom, raznih krema, ali ni jedna metoda ih ne uklanja na dovoljno dug period. Osim toga, kreme mogu da izazovu iritacije na osetljivoj koži, pa definitivno nisu najpametniji izbor, a nakon depilacije crvenilo na koži ume da se zadrži i do 2 dana.

U moru predloga, najbolje rešenje je trajno uklajanje dlaka laserom. Mnogi saloni nude ovu uslugu, a ova opcija bi bila odlična, da tretmani ne koštaju i do nekoliko stotina evra po regiji. Osim toga oduzimaju i puno vremena jer zahtevaju i nekoliko odlazaka u salon.

Zamislite da možete da imate glatke noge svakog dana, a da ne potrošite gomilu novca na uklanjanje dlačica.

Istraživali smo i pronašli jednako efikasno, ali znatno povoljnije rešenje. Reč je o Philips Lumea Prestige IPL aparatu aparatu.

Ovo je najbolji ženski saveznik. Uštedeće vam vreme, novac, a rezultati će vas oduševiti. Najbolje od svega je što je kreiran za kućnu upotrebu i potpuno bezbedan. Ne iritira kožu, a uklanja dlake iz korena. Nakon samo 3 tretmana, dlačice na nogama će se smanjiti za oko 92 %.**

foto: Promo

Lumea Prestige IPL je razvijen u saradnji sa dermatolozima, a rezultat je 14 godina dugog istraživanja i predstavlja značajnu inovaciju koja je nastala iz profesionalne IPL tehnologije. Ovaj apparat je podvrgnut opsežnom kliničkom testiranju na više od 2.000 žena, uz dokazane rezultate.

Zahvaljujući nežnim svetlosnim impulsima dlačice se uspavljuju u samom korenu, pa je tako dalji rast onemogućen do čak 6 meseci, a daljim korišćenjem aparata po propisanim uputstvima postižu se dugotrajni rezultati.

Lumea Prestige IPL uklanja dlačice i sa najosetljivijih delova tela bez i najmanje mogućnosti za iritaciju. Što je veći kontrast između boje dlačice i boje kože, to je IPL efikasniji. Prilagođava se nijansi vašeg tena i na osnovu toga Senzor Smart Skin određuje postavku koja je najprijatnija baš vama.

Dolazi sa 4 posebno dizanirana, pametna nastavka (za lice, pazuhe, bikini zonu, ostatak tela) koja prilagođavaju programe tretmana određenim delovima tela, a kreiran je tako da može da se koristiti žično i bežično, za što praktičniju i lakšu upotrebu.

Ono što ga dodatno karakteriše je elegantan i moderan dizajn i brzina kojom se tretman obavlja. Za uklanjanje dlačica sa obe potkolenice biće vam potrebno svega 8,5 minuta.

foto: Promo

Kako do najboljih rezultata uz Lumea Prestige IPL?

Prva 4 tretmana moraju da se obave na svake 2 nedelje (zbog prirodnog ciklusa rasta dlake) posle čega bi trebalo da vidite željene rezultate. Da biste održali rezultate, jednostavno ponovite postupak svake 4 nedelje. Posle samo 8 ponovljenih tretmana možete biti bez dlačica bar 6 meseci.

Način korišćenja u 4 koraka:

  1. Pre upotrebe uklonite dlačice brijačem
  2. Uključite Philips Lumea Prestige IPL uređaj prilagođavajući tretman nijansi kože putem SmartSkin senzora
  3. Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo.
  4. Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto.

Zima je idealno vreme za započinjanje ovog procesa. Izaberite Lumea Prestige IPL aparat i dočekajte leto i sezonu kupaćih kostima bez i jedne dlačice na telu.

foto: Promo

**(Uz praćenje rasporeda tretmana, mereno na nogama, individualni rezultati se mogu razlikovati)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs