Pogledajte

Pomogli su sebi kada je medicina zakazala, i danas dišu punim plućima: Evo kako!

Rešite se napornih tegoba i olakšajte sebi život

Lepi & Zdravi 26.07.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

- Posle 15 godina nemam gušenja, lepo spavam, bez problema sam i ni o čemu ne brinem – Bio-Teo mi je promenio život – kaže Marija (65).

 

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne organe očistio je moje disajne puteve i ja sam danas srećna žena. Godinama sam patila od bronhijalne astme, pila sam durofilin, a inhalator sam upotrebljava i po nekoliko puta na dan.

 

Kako tvrdi Marija, gušenja joj nisu davala mira i bila su česta i svakodnevna.

 

- Nisam mogla da dišem, a spavala sam takoreći u uspravnom položaju. To nije bio nikakav odmor, ustajala sam umornija i hronično neispavana – kaže naša sagovornica. – Na internetu sam pronašla Bio-Teo proizvode i rešila da probam komplet br.6. Posle prvog, počela sam da osećam poboljšanje. Imala sam više snage i strpljenja. Sluz se lakše odvajala od pluća i lakše sam je iskašljavala. Spavala sam bolje, a posle drugog kompleta sve se promenilo – ističe Marija.

 

Ona dalje kaže da je bila uporna i nakon toga, pa je naručila i treći komplet. Svuda je hvalila Bio-Teo preparate i nekoliko njenih prijatelja ih je poručilo – neki za srce, neki za pluća.

 

- Da ovo nije samo pusta priča dokaz je i poslednja lekarska kontrola koju sam obavila. Na snimku su pluća potpuno čista, što je obradovalo mog lekara, a naravno i mene. Prosto se iznenadio mojim napretkom. Pre nego što sam počela da pijem komplet za pluća Bio-Teo, radila sam spirometriju i aparat je pokazao da pluća rade sa svega 25 odsto kapaciteta! Sada je lekar ustanovio da je kapacitet porastao na preko 50 odsto, a ja sam to i sama osetila, jer prvi put spavam normalno, „kao čovek“. Samo sa jednim jastukom!

 

Marija može danas da spava kako joj je volja, na leđima, boku… a nemiran i isprekidan san u uspravnom položaju je stvar prošlosti.

 

- Samo onaj ko je imao moju muku, zna kakva je to radost, olakšanje, zadovoljstvo i naročito smirenje, kada više ne morate da trpite ovakve tegobe. Radim sa strankama, pa i na tom planu ima poboljšanja. Ne nerviram se više ako se neko nekorektno ponaša i traži nemoguće – objašnjava Marija na kraju razgovora.

 

Milena iz Smedereva nam se takođe javila da ispriča kako je uz pomoć biljnog kompleta br.6 spasila muža velike muke.

 

- Prehlada na prehladu, bez nege i lečenja i moj suprug je oboleo od bronhitisa. Napadi kašlja su bili toliko jaki da se obilno znojio pri bilo kakvom naporu – počinje ona. – Tri kompleta br.6 rešila su sve probleme, pluća su se očistila, iako nisam očekivala da se to tako brzo desi, jer mu je ipak 68 godina. Na sreću, sve dobro ide i poručila sam još jedan komplet, za svaki slučaj. Imam veliku nadu, moj se muž prosto preporodio! Privatnici smo, radimo od jutra do mraka i njemu više ništa teško ne pada.

 

Biljni komplet br. 6 za pluća sastavljen je od dva proizvoda (bočica kapi) na bazi biljnih

ekstrakata. On:

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj:14654/2019

 

Cenabiljnog kompleta br. 6 iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19 € za Crnu Goru.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h.

*Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Klikom OVDE možete saznajte više o njima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs