Horoskop:

 • Ovan

  Posao

  Ukoliko dođe do nekih afera na poslu, sve bi lako moglo da se završi u vašu korist. Bićete izuzetno raspoloženi za promene na različitim poljima - u

  oblačenju, frizuri, mršavljenju. Ujedno ćete rešiti i neke emotivne probleme. Ovog meseca, Ovnovi će poželeti da promene čitav životni pravac, ali možda bi ipak trebalo da sačekate. Privlačite podršku od svih ljudi iz poslovnog okruženja, jer će se vaše kreativne ideje svideti svima.

  Ljubav

  Slobodni Ovnovi imaju veliku šansu da konačno pronađu ljubav svog života, dok pripadnici ovog znaka koji su već u vezi ili braku uživaju u harmoničnim odnosima.

  Zdravlje

  Brinite o svom telu i zdravlju, krajnje je vreme da počnete da vežbate. Uvedite i neke zdrave namirnice na vaš svakodnevni jelovnik - morate da pazite šta jedete!

 • Bik

  Posao

  Vaš horoskop za maj predviđa emocionalne i porodične probleme, zbog čega će vam ova polja tokom petog meseca godine biti najvažnija. Imajte u vidu da se sve to dešava zbog pomeranja planeta, pa tako ima i rok trajanja - brzo će proći! Ipak, u slobodno vreme maštate o poslovnoj budućnosti i novim tehnikama koje bi mogle da vam pomognu da postignete nove uspehe. Pucaćete od energije, psihičke sposobnosti biće na maksimumu, pa ćete možda postati i agresivni kada je reč o dostizanju cilja. Opustite se, nema potrebe za presijom i agresijom, sve će vam ići od ruke. Nezaposleni Bikovi mogli bi da pronađu posao iz snova nakon 16. maja.

  Ljubav

  Slobodni Bikovi imaće dosta novih poznanstava, a jedno bi moglo da bude zaista posebno i da se razvije u nešto mnogo više. Bikovi koji su u braku treba da porade na porodičnim odnosima, i sve će ponovo biti harmonično kao nekada.

  Zdravlje

  Zdravlje će tokom maja biti odlično. Imaćete dosta energije.

 • Blizanci

  Posao

  Blizancima će tokom maja prioritet biti isključivo karijera i lične želje. Zbog toga bi mogli da upadnu u probleme i razmirice s porodicom. Ipak, bićete veoma samostalni, puni energije i uspećete da stvorite savršen balans između privatnog i profesionalnog. Ovo je sjajno vreme za traženje novog posla. Sledićete svoje finansijske ciljeve i taj put će biti bez većih prepreka. Postoji i mogućnost povišice.

  Ljubav

  Na polju ljubavi ipak neće biti tako sjajno. Ako ste u dugoj vezi, više ne vidite budućnost i pitate se da li je vreme da stavite tačku. Takođe, nove veze vas nikuda neće odvesti. Prosto, nije pravi period za ljubav. Uživate u luskuzu i sav emotivni bol kompenzujete šopingom i lepim stvarima. Idealno je vreme za renoviranje stana.

  Zdravlje

  Morate da usporite! Iako imate dosta energije, morate malo da počnete da štedite sebe.

 • Rak

  Posao

  Rakovima će mesec maj biti pravi izazov. Bićete potpuno otvoreni, vaša mantra biće "Što na umu, to na drumu", ali vodite računa da baš zbog toga ne upadnete u problem. Držite oči širom otvorene - na velika vrata vraća se problem iz prošlosti, za koji ste verovali da je jednom zauvek rešen. Suočićete se sa sopstvenim limitima, ali to može i da otvori neka nova, lepša poglavlja u vašem životu. U karijeri će svakako biti promena.

  Ljubav

  Ljubavni odnosi biće veoma strastveni. Romantika neće biti izražena, već će dominirati strasne afere koje nemaju potencijal da opstanu. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, na sve načine se potrudite da odolite iskušenjima - ako prevarite partnera, brzo će saznati i neće se dobro završiti.

  Zdravlje

  Energija će vam biti na veoma visokom nivou. Vežbaćete sa lakoćom, ali ovo nije dobar period za promenu ishrane.

 • Lav

  Posao

  Sjajan period za ostvarivanje odavno zacrtanih ciljeva i sve poslove koji zahtevaju inicijativu i kreativnost! Ukoliko dođete u konflikt sa nadređenima, poslužite se diplomatijom, jer bi svađa mogla da vam donese samo otkaz. Ukoliko izgladite sve nesporazume, možete da očekujete i nove, bolje plaćene ponude. I te kako ćete uživati u novčanoj nagradi za vaš trud i rad, a pored vas uživaće i vaši najbliži, kojima ćete poželeti sve da priuštite. Na kraju meseca čeka vas donošenje važne odluke koja će pomoći da shvatite kojim putem je najbolje da nadalje idete. Poslušajte osećanja.

  Ljubav

  U ljubavi će biti dosta tenzije. Ako ste u dugoj vezi ili braku, suočićete se sa partnerovom željom za više slobode, što vašoj prirodi baš i ne odgovara. Ako vam je stalo do partnera, budite tolerantniji. Slobodni Lavovi kao magnet privlače suprotni pol, pa će biti dosta šansi za novu vezu.

  Zdravlje

  Opsesija zdravim životom daje odlične rezultate. Ipak, odvojite vreme za opuštanje i odmor, to je najbolji lek i za vaše telo i za vašu psihu.

 • Devica

  Posao

  U ovom mesecu suočićete se sa autoritetima. Ako zauzmete pravi stav - objektivan i potkrepljen činjenicama, možete sve da okrenete u svoju korist. Kolege će vas zbog toga izuzetno ceniti. Period je odličan za učenje, pa ako ste planirali da upišete neki novi kurs ili odete na usavršavanje, sada je prava prilika. Izvesno je i neko poslovno putovanje, koje će vam pružiti nova iskustva koja ćete dugo pamtiti, ali i proširiti vidike.

  Ljubav

  Poslednja nedelja meseca je apsolutno vaša - bićete primećeni, uživaćete u pažnji, a jedna zanimljiva osoba iz poslovnog okruženja biće veoma zaineteresovana za vas. Ipak, ako ste u braku ili stabilnoj vezi, ne rizikujte, već uživajte u harmoniji koju vam partner nudi.

  Zdravlje

  Do 21. maja zdravlje je odlično, ali nakon toga možete da postanete izuzetno osetljivi. Vodite računa o imunitetu, unosite vitamine i više vežbajte.

 • Vaga

  Posao

  Počnite ozbiljnije da razmišljate o značajnim životnim pitanjima. Iskrenost je najbolja politika koju možete da sprovedete na bilo kojem polju. Morate da postanete svesniji svojih postupaka koje činite ishitreno, možda čak i nesvesno, a njima umete da povredite bliske ljude. Moguće je neko poslovno putovanje, koje će vam doneti prizanje i nagradu. Imate veliku podršku za poslovni razvoj, kako od strane porodice, tako i od nadređenih i kolega, koje ćete oduševiti nekom novom idejom. Tokom maja nećete imati finansijskih problema, ukoliko budete znali da napravite razliku između potrebe i želje. Iskoristite svoju sjajnu finansijsku inteligenciju da popravite kućni budžet i pomognete partneru da uveća svoje prihode.

  Ljubav

  Vage koje imaju partnera uživaće u harmoničnom odnosu sve do 17. maja, kada ćete preći u strastveniji period. Slobodne Vage da sačekaju i dobro razmisle pre nego što uplove u vezu sa osobom koju ne poznaju dovoljno.

  Zdravlje

  Ako želite da ostanete zdravi, posvetite se nekom sportu, ali i hobiju, kako biste se rasteretili i psihički i fizički.

 • škorpija

  Posao

  U nekom partnerstvu koje vam je veoma važno doći će do komplikacija. Zahtevi koje ćete jedni drugima postavljati izgledaće veoma restriktivno i neobično, pa su moguće rasprave i konflikti. Iako će to biti teška situacija, daće vam priliku da naučite kako da budete strpljiviji i tolerantniji. Koristite svoju energiju pametno, i uspećete da napravite konkretne planove za dugoročne ciljeve. Zarada će vam dolaziti sa nekoliko strana, čak i odakle se nikad ne biste nadali.

  Ljubav

  Ljubav neće biti preterano izražena ovog meseca, jer ćete biti posvećeni dokazivanju odanosti prijateljima. Samo budite ljubazni i iskreni, i vratiće vam se istom merom. Ipak, ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera, jer bi i to moglo da vam se vrati istom merom.

  Zdravlje

  Kuća zdravlja je vaše najosetljivije polje tokom maja. Morate više da se odmarate, a ne bi bilo loše da odete i na neku masažu. Preporučuje se i detoksikacija tela.

 • Strelac

  Posao

  Obratite pažnju na svoje dnevne navike. Tokom maja bićete izuzetni lenji i naklonjeni isključivo sebi. Želećete samo da kupujete novu odeću i radite na svom samopouzdanju. Maj je za Strelčeve idealan period da srede stvari kod kuće i na poslu. U svemu što budete radili bićete efikasni i praktični, misli će vam biti čiste i oštre, pa ćete lako donositi odluke, iznositi predloge, i to će vas činiti veoma srećnim. Nakon 21. maja, postoji mogućnost velike zarade u vidu povišice ili neke stimulacije. Imaćete priliku i za neke nove kurseve koji će vam pomoći da se razvijate kao ličnost.

  Ljubav

  Problemi u raju! Vaše velike ambicije ići će na živce parneru, i samo uz mnogo, mnogo truda sa obe strane uspećete da se međusobno razumete. Slobodni Strelčevi imaće bezbroj prilika za novu vezu, ali se nijedna neće izdvojiti kao ozbiljna i prava.

  Zdravlje

  Potisnuti bes i nezadovoljstvo vas izjedaju iznutra, morate da ih izbacite iz sebe.

 • Jarac

  Posao

  Savršeno je vreme za odmor, a naročito za vaš omiljeni hobi. Ako ne možete da otputujete, držite se kreativnih aktivnosti, zabave, jer ste završili sve svoje obaveze i možete da slavite! Ipak, pažljivo trošite, jer može da dođe do kašnjenja isplate. Možda ćete zbog toga biti zbunjeni i nesrpljivi, ali dobro razmislite pre nego što se odlučite na bilo kakvu promenu.

  Ljubav

  Bićete okupirani prijateljima i nekim događajima, pa ćete zapostaviti ljubavni život i partnera, što se možda neće dobro završiti. Slobodni će uživati samo u neobaveznim vezama, bez ozbiljnijih planova.

  Zdravlje

  Osećaćete se značajno bolje nego u prethodnom periodu. Bićete vitalni, a nakon 21. maja pucaćete od energije i zdravlja! Da biste održali zdravlje na zavidnom nivou, priuštite sebi detoksikaciju i masaže koje će vas opustiti i osloboditi bolova. Pazite i na ishranu.

 • Vodolija

  Posao

  Vaš fokus je na porodici i domu. Nemojte da budete netolerantni i da sve primate k srcu, jer tako otežavate drugima komunikaciju s vama. Pronađite malo vremena samo za sebe, osamite se i pitajte sebe da li ste bili racionalni. Osećaćete se iritirano, ali nećete znati zbog čega. Dok vas taj osećaj ne prođe, pritajite se kako ne biste upadali u bespotrebne konflikte, jer ključ je da razmete sami sebe. Što se finansija tiče, sve će biti u redu do 21. maja. Nakon toga, moraćete da uložite mnogo napora da biste uspeli da pokrijete sve troškove i ujedno da "preživite" do sledeće plate.

  Ljubav

  Vreme je da dobro procenite vezu u kojoj se trenutno nalazite. Vreme je da se loši odnosi prekinu, a da dobre napreduju. Slobodne Vodolije naći će ljubav na zabavnim mestima, dok oni u dugim vezama ili brakovima mogu da očekuju trudnoću.

  Zdravlje

  Nakon 21. maja, zdravlje će biti odlično. Važno je da se što više odmarate i opuštate. Pokušajte sa muzičkom terapijom.

 • Ribe

  Posao

  Maj mesec će obeležiti dokazivanje na poslu i opravdavanje poverenja i pozicije. Ipak, ako budete mudri, sve ćete okrenuti u svoju korist. Period je odličan čak i za rizična ulaganja, jer mogu dosta da se isplate, a vaše odlične ideje biće adekvatno nagrađene novcem. Mogu da se jave i finansijski problemi, ukoliko niste o svim većim troškovima dobro razmislili i doneli ste odluku naprečac. Imaćete nekoliko opcija da rešite ovaj problem, i to kreativnošću koja je za vas karakteristična.

  Ljubav

  Sve to kraja maja, imaćete potrebu da se krećete, upoznajete nove ljude, posećujete komšije, pišete pisma... Bićete osetljiviji na lepotu, harmoniju i ljubav nego inače. Kada je reč o vezama, trudite se da ne obećavate velike stvari - na to će vas "terati" baš ova osetljivost, ali to će ipak biti obećanja koja nećete moći da ispunite, što kasnije može da dovede do svađa i nerazumevanja.

  Zdravlje

  U poslednjoj nedelji maja moraćete više da se odmarate. Do tada će sve biti sjajno. Imaćete osećaj kao da možete da poletite od energije.