• Dženifer Lopez 

Dženifer Lopez je u skladu sa svojim sportski-elegantnim stilom izabrala jednostavnu bebi-roze duskericu, ukombinovanu sa repom, roze Rej Ban naočarama za sunce i šarenim helankama koje ističu njene obline.

Džej Lo predstavlja dobar primer kombinovanja boja - ako izaberete jednobojni gornji deo, slobodno izaberite šarenoliki donji deo.
  • Penelopa Kruz

Na primeru Penelope Kruz vidimo kako jednostavna bela dukserica može da izgleda šik i elegantno.

Penelopa je Šanel duksericu ukombinovala sa crnim naočarama za sunce a la Džeki Onazis i poput Džej Lo, donji deo kombinacije čine prugaste crno bele pantalone.
  • Điđi Hadid

Mlada manekenka Điđi Hadid pokazala je da duskerice idu savršeno i uz džins. Njen retro - mladalački izgled, savršen za početak nove studentske godine, manekenka je usavršila uvučenom duksericom u visoko strukirane, tri četvrt farmerke, i braon mokasine.
  • Gven Stefani

Gven je izabrala mladalački i šareni Moskino duks, takođe ukombinovan sa farmerkama, podignutom kosom i čuvenim crvenim karminom bez koga Gven ne izlazi iz kuće.
  • Džoan Smols

Manekenka Džoan Smols ukombinovala je sličan mladalački duks sa detaljem zeke sa spuštenom kosom i šik žutim naočarama za sunce.
  • Alesandra Ambrosio 

Brazilska menekenka Alesandra Amrbrosio pronašla je idealnu ravnotežu između elegantnog i rok stila, kombinujući "rokerske" naočare i Gans end Rouzes duksericu sa elegantnom belom suknjom i Guči tašnom.

Inspiracija za jesen: Evo kako da ukombinujete duksericu u skladu sa vašim stilom!