Životna priča

Život sa Robi Vilijamsom (45) je noćna mora: Parama se ne može kupiti zdravlje! (FOTO)

Uprkos tome što je oženjen čovek u stabilnom braku, ovaj muzičar je i dalje grešna misao prosečne žene

Galerije
21:14h Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Robi Vilijams sada ima 45 godina. Za čoveka srednjih godina izgleda veoma dobro, u nekom nevaljalom smislu, što mu obezbeđuje žensku publiku starosne dobi od 20 do 50 godina.

Uprkos tome što je oženjen čovek u stabilnom braku, ovaj muzičar je i dalje grešna misao prosečne žene. Vrckasti polged plavih očiju tera nas da pomislimo: "Eh da mi je..."

Ali, postoji ona narodna izreka koja je u ovom slučaju itekako istinita, a ona glasi: "Pazi kome zavidiš!", jer život sa Robi Vilijamsom nije bajka. Štaviše, ubeđeni smo da je za njegovu ženu po nekad brak sa popularnim muzičarem prava noćna mora!

Ovih dana smo svedoci Robijevog priznanja da je tri godine bio zarobljen u kući. Zarobljenijk sopstvenog uma. Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Od 2006. godine pa do 2009. godine nije izlazio među svet.

Robi Vilijams dobio sina i pokazao da je muž za poželeti: Đuskao da zabavi suprugu dok se porađala!

Sam kaže da je tri godine proveo na kauču jedući čips i gledajući televiziju. U tom periodu u njegov život ulazi Ajda Fild, njegova buduća žena, koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati nama, obožavaocima njegove muzike.

Par se venčao 2010. godine, da bi kasnije dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

"Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac," priznao je pevač.

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije. Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.

Robi Vilijams u haosu: Tuže njegovu ženu za seksualno maltretiranje! (FOTO)

Kasnije je saznao da je kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju. "Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio," priznao je jednom prilikom.

Robi je tada rekao da su se u toj kući vrata stalno sama zaključavala, da je čuo muziku u pojedinim sobama i korake i to kada je bio siguran da nikog osim njega u toj kući nema. Tada je bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Poznato je da je u tom periodu Robi koristio kokain.

Izgleda da je za Robija Vilijamsa, Ajda bila spas. Kada se ona pojavila, uspeo je da prevaziđe sve zavisnosti od opijata, fobije i strahove od odgovornosti. Međutim, moramo se zapitati kolika je ljubav Ajde Fild, jer je uspela da preživi sve to i Robija ponovo izvuče na pravi put.

Par ovih dana očekuje i četvrto dete koje će im roditi surogat majka.

"Ja sam tata, a tata mora da ide na posao, da se postara da sve ide svojim tokom. Onda se tata vraća kući. Svi mi imamo svoje obaveze i izgleda da ja svoje ispunjavam adekvatno," ispričao je Robi Vilijams za Heart FM.

Nesvakidašnji potez slavnog muzičara: Nakon 10 godina braka, OPET zaprosio svoju suprugu! (FOTO)

Ali javnosti smeta još jedna priča iz njegovog života. Naime, Robi je toliko blizak sa svojom taštom da ona po nekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

Robi nikad nije krio koliko voli svoju taštu, a ovih dana se cela porodica teško nosi sa vestima da Ajdina majka ima Parkinsonovu bolest.

Ne možemo, a da se ne zapitamo, kako će ta vest da utiče na psihičko stanje Robija Vilijamsa?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs