PROČITAJTE

Tragične smrti usvojene dece Mije Farou: Ćerka i sin se ubili jer ih je zlostavljala, druga ćerka umrla od side u siromaštvu?! (FOTO)

U svom životu Mija Farou je othranila 14 dece - četvoro biološke i desetoro usvojene iz celog sveta

Vip roditelji
14:42h Autor:
Tragične smrti usvojene dece Mije Farou: Ćerka i sin se ubili jer ih je zlostavljala, druga ćerka umrla od side u siromaštvu?! (FOTO)
Mija Farou, Foto: Profimedia

S bivšim suprugom Andreom Previnom ima tri sina: Metjua, Sašu i Flečera, a s Vudi Alenom - Ronana. Usvojila je kćerke Lark, Samer,Sun-Ji, Dilan, Tam, Kvinsi i Frenki-Minh kao i sinove Mozesa, Ajzaka i Tadeusa.

Od njih deset usvojenih, troje je tragično preminulo.

Kad je 2000. godine preminula njena 21-godišnja ćerka Tam, objavljeno je da je uzrok smrti oštećenje srca.

Ali, njen stariji brat Mozes u maju ove godine izjavio je kako to nije istina i da je slepa Tam oduzela život nakon što se posvađala s Mijom Farou.

foto: Profimedia

"Tam se borila s depresijom veći deo svog života, a to je bilo pojačano time što je naša majka odbijala da joj pronađe profesionalnu pomoć pa je sve vreme tvrdila da je samo 'ćudljiva'. Jednog posle podneva, nakon svađe s Mijom, Tam se predozirala tabletama", napisao je Mozes na svom blogu.

Inače, on više nije u dobrim odnosima s majkom pa je stao na stranu Vudija Alena kad ga je njegova sestra Dilan optužila za seksualno zlostavljanje u detinjstvu.

"Moja majka rekla bi drugima da je predoziranje bilo slučajno, da Tam, koja je bila slepa, nije znala koje tableta uzima. Ali, to nije istina. Dobro se snalazila u prostoru, imala je odlično pamćenje i, naravno, mogla je da broji", tvrdi Mozes.

Dve godine pre njene smrti samoubistvo je počinio njihov brat Tadeus. Mozes tvrdi da ih je Mija Farou fizički i psihički zlostavljala.

Životna priča Dajan Kiton: Volela je 3 muškarca, jednog nikad nije prebolela! (FOTO)

foto: Profimedia

"Boli me kad se setim kako je vukla moju braću i sestre niz stepenice i zaključavala ih u ormar ili sobu. Tadeusa, koji je bio paraplegičar, zatvorila je preko noći u šupu van kuće kao kaznu zbog male neposlušnosti", tvrdi. Dodaje kako je zlostavljala i Sun-Ji, usvojenu ćerku koja se kasnije udala za njenog tadašnjeg partneraVudija Alena.

"Sećam se kad je Mija bacila veliku porculansku statuu u glavu Sun-Ji kad je bila mala. Srećom je promašila, ali se razbila njoj pod nogama. Godinama kasnije, udarala ju je telefonom. Srećom, ona je uspela da pobegne, iako njena veza s Vudijem nije bila konvencionalna. Drugi nisu imali tu sreću", zaključio je Mozes.

Najružniji zavodnik u istoriji filma: Ženio se 5 puta, imao 9 dece, snimao samo bol, patnju i golotinju! (FOTO)

foto: Profimedia

Sun-Ji je bila bliska s Lark, svojom sestrom koju je Mija prvu usvojila.

Lark je bila vrlo buntovna, a pre nego što je maturirala zatrudnela je s muškarcem koji je bio bivši zatvorenik. Udala se za njega i uskoro rodila drugo dete, ali preminula je 2008. od komplikacija uzrokovanih AIDS-om s 35 godina. Navodno je bila zavisnica.

"Ona je bila još jedna žrtva. Završila je na putu autodestrukcije, borila se s zavisnošću i na kraju umrla u siromaštvu od AIDS-a. Za sve nas, život pod krovom naše majke bio je nemoguć ako nisi radio tačno ono što ti je rečeno, bez obzira na to koliko je naredba bila upitna", rekao je Mozes.

Supruga optuženog reditelja Vudija Alena progovorila nakon 25 godina ćutanja: Mrzela Miju Farou, tvrdi da ju je on zaveo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs