Oduvek je znala

Snežana Divac iskreno o tome kako je rekla ćerki da je usvojena: Uvek sam bila 100 posto iskrena! (FOTO)

Snežana kaže da je oduvek u sebi imala želju da se kao majka ostvari i kroz usvajanje

Vip roditelji
22:12h Autor:
Snežana Divac iskreno o tome kako je rekla ćerki da je usvojena: Uvek sam bila 100 posto iskrena! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Snežana Divac i njeg suprug, košarkaš Vlade Divac, posle dvojice bioloških sinova Matije i Luke, odlučili su pre 19 godina da usvoje devojčicu Petru.

Snežana kaže da je oduvek u sebi imala želju da se kao majka ostvari i kroz usvajanje. Petra je oduvek znala da je usvojena jer to nije ništa loše.

Ana Divac: I decu učimo humanosti

A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on

- Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Pitala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: 'Zato što te ja nisam rodila'. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja, rekla je u emisiji "150 minuta".

Snežana kaže da se trudila da sa svojom decom uvek bude 100 odsto iskrena. Samim procesom usvajanja i stručnošću ljudi je oduševljena. Kaže da je trenutna praksa da deca do usvajanja budu u hraniteljskim porodicama humana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs