Pokazala i sina

Poznata manekenka pokazala telo 5 dana nakon porođaja: Nema šta da krije! (FOTO)

Mnoge mame prepoznale su sebe u ovoj fotografiji što je i bio razlog velikog broja lajkova i komentara

Vip roditelji
Autor:
Poznata manekenka pokazala telo 5 dana nakon porođaja: Nema šta da krije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uvek opuštena u javnosti, a posebno na svom Instagran profilu i u odnosu sa fanovima, Krisi Tajgen još jednom je oduševila javnost, piše yumama.

Baš kao i sve porodilje. Pamučni ulošci, mrežaste gaće, dojenje, žeđ, briga o starijem detetu - ništa od toga ne zaobilazi ni poznate mame, a jedna od njih, manekenka Krisi Tajgen to i ne krije.

Pre pet dana na svet je donela svoje drugo dete, dečaka za kog su roditelji odabrali ime Majls Teodor Stivens, inspirisani slavnom džez legendom Majlsom Dejvisom. Interesantno je to da su i za ime starije ćerke inspiraciju pronašli među muzičkim legednama, pa tako devojčica Luna Simon nosi ime slavne Nine Simon.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Manekenkin muž i ponosni otac, u trenuku kada je poznata mama objavila fotografiju, nastupao je na dodeli Bilbord nagrada, međutim činise da se Krisi dobro snalazi i sama. Mnoge mame prepoznale su sebe u ovoj fotografiji što je i bio razlog velikog broja lajkova i komentara.

Pre svoje fotografije na kojoj je ona bez gornjeg dela, dok joj ispod suknje vire mrežaste gaće, Krisi je objavila i jednu mnogo emotivniju, prvu fotografiju malenog dečaka.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs