Dobrodošao

Kejt i Vilijam pokazali sina: Vojvotkinja u javnosti 7 sati nakon porođaja! (FOTO)

Roditelji su izgledali presrećno dok su pozirali sa novorođenim princem

Vip roditelji
21:12h Autor:
Kejt i Vilijam pokazali sina: Vojvotkinja u javnosti 7 sati nakon porođaja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam pokazali su treće dete samo nekoliko sati nakon porođaja. Ona i princ su dočekani ispred luksuzne bolnice Sent Meri u Londonu, gde brojni fanovi i novinari borave ceo dan.

Roditelji su izgledali presrećno dok su pozirali sa novorođenim princem. Kejt je za ovu priliku odabrala jednostavnu crvenu haljinu sa čipkanim detaljem oko vrata i salonke u boji kože.

1 / 5 Foto: Profimedia

Stariji brat i sestra, princ Džordž i princeza Šarlot, nisu se pridružili rodtieljima, ali su već upoznali malog brata kada ih je otac doveo u porodilište. Džordž je još bio u školskoj uniformi kada su se pojavili pred novinarima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Treće dete Kejt Midlton i princa Vilijama rođeno je danas oko 11 časova po britanskom vremenu, a Kejt je jutros primljena u bolnicu. Iako je kraljica zabranila da muškarci prisustvuju porođaju, Vilijam je bio uz svoju suprugu dok je rađala.

Ali, ovo nije sve: Naime, fanovi su primetili nešto neobično kod Kejtine haljine. Mnogi su se oduševili činjenicom da je ovim pojavljivanjem Kejt odala poštovanje pokojnoj lejdi Dajani, s obzirom da je ona nosila veoma sličnu kreaciju kada je prvi put pokazala svog drugog sina - princa Harija!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs