Bivša žena progovorila

Bivši fudbaler izbacuje decu iz kuće: Očinstvo nije za svakoga! (FOTO)

Da ga očinstvo previše ne zanima dokazuje i podatak da je Karlosa bivša žena tužila zbog neplaćanja alimentacije, a dugovao joj je čak 61 hiljadu evra te je osuđen na tri meseca zatvora

Vip roditelji
16:23h Autor:
Bivši fudbaler izbacuje decu iz kuće: Očinstvo nije za svakoga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svi koji su pomislili da su deca slavnih osoba ona najsrećnija, prevarili su se, a to dokazuje i postupak bivšeg fudbalera Roberta Karlosa. Bivši igrač slavnog Real Madrida dokazao je kako očinstvo nije za svakoga, a to je otkrila jedna od njegovih bivših supruga, Barbara Tarler s kojom Karlos ima dva sina - šestogodišnjeg Bernarda i dvogodišnjeg Betina. Naime, majka fudbalerove dece stranim medijima je otkrila da bivši suprug nju i sinove želi da izbaci na ulicu.

Ceo svet mi se smeje zbog tebe: Trudna žena napustila slavnog fudbalera i odvela decu!

foto: Profimedia

'Otac moje dece poslao mi je poruku i rekao mi da napustim stan. Želi da izbaci svoja dva deteta na ulicu', ispričala je Barbara novinarima. Takođe, kaže kako je to već treći put da je nju i decu pokušao da otera, a razlog ovakvog ponašanja je, navodno, proizašao iz fudbalerove želje da proda stan u kom Barbara i deca žive.

Da ga očinstvo previše ne zanima dokazuje i podatak da je Karlosa bivša žena tužila zbog neplaćanja alimentacije, a dugovao joj je čak 61 hiljadu evra te je osuđen na tri meseca zatvora. Ipak, zahvaljujući uspešnoj fudbalskoj i trenerskoj karijeri, Karlos je platio dug, a sve su potvrdili njegovi advokati. Bernard i Betin nisu njegova jedina deca, on ih ima čak jedanaestoro i to sa sedam različlitih žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs