SAZNAJTE VIŠE

MRAČNA STRANA ODNOSA S MUŠKOM DECOM: Bred Pit pokušava da se pomiri sa sinom na koga je nasrnuo pijan

Bred Pit ima šestoro dece iz propalog braka s Anđelinom Džoli, i dok ćerke hvali na sav glas, odnos sa usvojenim sinovima mu je narušen.

Vip roditelji
Autor:
MRAČNA STRANA ODNOSA S MUŠKOM DECOM: Bred Pit pokušava da se pomiri sa sinom na koga je nasrnuo pijan
Foto: Profimedia

Bred Pit ima šestoro dece iz propalog braka s Anđelinom Džoli.

Do sada je retko istupao u javnost pričajući o njima, ali nedavno je napravio izuzetak. Nakon što je nahvalio 16-godišnju Šajlo, isto je uradio i posle godinu dana za stariju Zaharu.

'Tera suze na oči. Jako je lepa. Ne znam od koga je to pokupila. Ja imam dve leve', komentarisao je ovaj snikam plavokose Šajlo koja se očigledno pronašla u plesu.

'Jako sam ponosan na nju, jako je pametna. Na fakultetu će još više procvetati, divno je što pronalazi svoj način, ali pitaš se gde vreme leti. Prebrzo su odrasli', rekao je glumac za Veniti Fer o Zahari.

Ipak, o sinovima Medokusu, Paksu Tjenu ne govori, ali šuška se kako očajno želi da se pomiri s njima. Kružili su komentari da mu je laknulo da je Paks postao punoletan 2021. godine, a Madoks je to od 2019. pa se ne mora boriti za starateljstvo nad njima budući da mu provođenje vremena s njima nije prioritet.

Bred Pit
foto: Profimedia

Poslednjih godina su američki mediji pisali da Bred nema nikakav odnos s najstarijim sinovima te da ih uopđte nije ni želeo da usvoji, ali je to učinio zbog Anđeline. Navodno je Džoli podnela zahtjev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Medoksom u privatnom avionu. Navodno se Pit svađao s Anđelinom i sin je uskočio između njih kako bi odbranio majku.

Pričalo se da je glumac udario Medoksa i da je slučaj istraživala socijalna služba, ali i policija. 'Bred je bio pijan i svađao se s Anđelinom. Dogodio se sukob između njega i sina koji nije rešen na pravi način i eskalirao je više nego što je trebalo, otkrio je izvor. Džoli, kojoj su deca na prvom mestu, bila je to kap koja je prelila čašu.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Iako je on to tada opovrgnuo, izvor blizak Pitu je rekao da od tada nema nikakav odnos sa sinom. 'Ne postoji baš nikakva veza među njima', istakao je. Šuškalo se i da je zapravo Paks odlučio da se distancira od oca, a to je navodno napravio po uzoru na svog starijeg brata Medoksa.

'Kada je Medoks otišao u Koreju na studije, Bred se nadao da će Paks biti zainteresovan da poboljšaju svoj odnos jer neće više biti pod uticajem starijeg brata', rekao je izvor za američke medije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ipak, to se nije dogodilo, a Medoks je tu rigorozniji te ocu ne želi ni da odgovori ni na poruke. 'Poslao mu je poklon za 21. rođendan i poruku punu ljubavi kao poslednji pokušaj da se iskupi, ali nikad mu nije odgovorio', otkrio je nepoznati izvor.

Medoks trenutno studira biohemiju na Univerzitetu Yonsei u Južnoj Koreji, a tamo je jednom prilikom izjavio da nema pojma šta se događa s njegovim ocem. Nije želeo ni da komentariše da li je njihov odnos zauvek narušen, ali s majkom je i dalje vrlo blizak. 'Šta bude, biće', kratko je komentarisao odnos s slavnim ocem.

1 / 14 Foto: Profimedia

Ranije se Medoks često mogao videti s ocem u javnosti te se činilo da su vrlo bliski, ali šta se tačno dogodilo i da li ima nade za spas tog odnosa, tek nam ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs