iznenadićete se

Neobične i ne tako lake životne priče: 10 poznatih ličnosti koje su usvojene! (FOTO)

Glumica i seks simbol, rođena kao Norma Džin Mortenson, imala je izuzetno teško detinjstvo. Nikada nije saznala ko joj je otac, a zbog majčine teške duševne bolesti detinjstvo je provela po sirotištima i hraniteljskim porodicama

Vip priča
Autor:
Neobične i ne tako lake životne priče: 10 poznatih ličnosti koje su usvojene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nije redak slučaj da neka od poznatih ličnosti usvoji dete. Setite se samo Madone, Breda Pita i Anđeline Džoli. Ali da li ste znali da su neki od poznatih ljudi i sami usvojeni? Saznajte njihove neobične i ne tako lake životne priče, koje ih nisu sprečile u tome da postanu uspešni i svoji.

Merilin Monro

Glumica i seks simbol, rođena kao Norma Džin Mortenson, imala je izuzetno teško detinjstvo. Nikada nije saznala ko joj je otac, a zbog majčine teške duševne bolesti detinjstvo je provela po sirotištima i hraniteljskim porodicama. Jedno vreme je o njoj brinula najbolja prijateljica njene majke, a kako bi izbegla ponovni odlazak u novu hraniteljsku porodicu, Merilin se sa 16 godina udala za svog komšiju.

Poslednji snimak Merilin Monro pred smrt: U očima joj se videla muka i užas (FOTO)

foto: Profimedia

Džek Nikolson

Holivudska legenda je sa svojih 37 godina otkrio neverovatnu istinu o svom životu. Zapravo, žena za koju je smatrao da je njegova majka bila je njegova baka, a osoba koja se predstavljala kao njegova sestra bila je njegova prava biološka majka. Kada se ovo otkrilo obe žene su već bile preminule, pa Džek nije imao priliku da se suoči sa njima.

18 godina pakla: Životna priča najharizmatičnijeg glumca Holivuda! (FOTO)

foto: Profimedia

Frensis Mekdormand

Kada je imala godinu dana glumicu su usvojili pastor i njegova žena, koji su tada već brinuli i o nekoliko druge napuštene dece. Oskarovka je i sama usvojila jednog dečaka iz Paragvaja, koga odgaja zajedno sa svojim mužem, priznatim rediteljem Džoelom Koenom.

Potpuno nesvakidašnja ljubavna priča oskarovke i slavnog reditelja: Pobili sve predrasude, opstali zajedno 34 godine! (FOTO)

foto: Profimedia

Džejmi Foks

Ovaj glumac i pevač rođen je pod imenom Erik Morlon Bišop, a sa nepunih godinu dana usvojili su ga baka i deka sa majčine strane. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je i njegova majka bila usvojena.

Prava imena svetski poznatih ličnosti: Da li znate ko su Neta Li Heršlag, Erik Marlon Bišop ili Redžinald Kenet Dvajt? (FOTO)

foto: Profimedia

Debi Hari

Debi je usvojio jedan bračni par kada je imala samo nekoliko meseci. Da je usvojena saznala je već sa 4 godine, i oduvek je maštala da je njena biološka majka niko drugi do Merilin Monro. Nakon što je radila kao kelnerica, go-go igračica i Plajboj zečica, Debi je započela svoju zavidnu muzičku karijeru, i tako postala Blondi.

Ispovest pank ikone Debi Hari: Nekada sam bila na heroinu, danas ne pijem ni kafu!

Džon Lenon

Pošto je njegov otac nestao, a majka pobegla sa drugim čovekom, Lenona su usvojili tetka i teča iz Liverpula. U tom trenutku je Džon imao 5 godina, a niko nije mogao ni da pretpostavi da će on postati jedan od Bitlsa koji su promenili tok muzičke istorije.

Otkrivene strašne stvari koje je Joko Ono radila Džonu Lenonu! Javnost šokirana: Zvali su je otrovni patuljak! (FOTO)

foto: Profimedia

Stiv Džobs

Roditelji ovog revolucionarnog kompjuteraša i biznismena su, na iznenađenje mnogih, sirijski emigranti koji su ga dali na usvajanje jer tada nisu bili u braku. On je kasnije saznao da ima sestru koju su njegovi biološki roditelji dobili kada su se uzeli. Nju je upoznao i često nazivao “jednom od svojih najboljih prijatelja na čitavom svetu”, ali svoje prave roditelje nikada nije hteo da sretne.

Stiv Džobs godinama negirao da mu je ona kćerka: Strpljivo čekala na očevu ljubav!

foto: Profimedia

Nelson Mandela

Nakon što mu je otac preminuo, kada je Nelson imao 9 godina, usvojio ga je poglavar plemena Tembu sa svojom ženom. Kao što svi znamo, Mandela je izrastao u jednog od najznačajnijih političara i boraca za mir našeg vremena.

foto: Profimedia

Bil Klinton

Nekadašnji predsednik SAD rođen je kao Vilijam Džeferson Blit III. Pošto mu je otac poginuo samo 3 meseca pre njegovog rođenja, majka ga je ostavila kod svojih roditelja. Nakon nekoliko godina vratila se po njega, a kada se preudala Bil je preuzeo prezime svog očuha koji ga je i usvojio.

Monika Levinski opisala svaki detalj seksa sa Klintonom: Rekao je da želi da nastavi! (FOTO)

foto: Profimedia

Nikol Riči

Muzičar Lajonel Riči i njegova tadašnja supruga Brenda nezvanično su usvojili Nikol kada je imala 4 godine, a zvanično kada je napunila 9. Njeni biološki roditelji bili su bliski prijatelji familije Riči, pa su ih zbog svojih privatnih i finansijskih problema zamolili da usvoje Nikol kako bi imala bolji život.

Nikol Riči dala najbolji modni savet: Bitno je da ne nosite ništa što vam se ne nosi!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs