Iskreno o svojim korenima

Kako je Stana Katić postala uspešna holivudska glumica: Moji roditelji su pobegli iz Jugoslavije zbog nas šestoro!

Lepa glumica srpskog porekla posetila je Kustendorf

Vip priča
Autor:
Kako je Stana Katić postala uspešna holivudska glumica: Moji roditelji su pobegli iz Jugoslavije zbog nas šestoro!
Foto: EPA / Sebastien Nogier

Nakon što se proslavila ulogom u seriji Castle holivudska glumica srpskog porekla trenutno glumi u seriji Absentia. Ipak, uprkos prenatrpanom rasporedu, Stana Katić je pronašla vremena da poseti filmski i muzički festival Kustendorf koji u Drvengradu organizuje Emir Kusturica.

Novinari je opisuju kao neposrednu i iskrenu, uvek nasmejanu, a tako je bilo i ovih dana u Drvengradu, na druženju s medijima tokom Kustendorfa.

Tokom susreta s medijima, koji je započela ispijanjem rakije s Kusturicom, glumica je progovorila o svojim korenima, zašto su njeni roditelji emigrirali iz Jugoslavije i mnogim drugim stvarima.

Sećate se Zlobnice koja vuče korene sa Balkana: Fanovi je napali zbog deformisanog lica! (VIDEO)

"Moji roditelji su imigranti koji su iz Jugoslavije, preko Kanade, stigli do Amerike. Otišli su iz tadašnje Jugoslavije kao tinejdžeri i stvorili život teško radeći za šestoro dece. Moji roditelji su izvanredni ljudi jer su bili spremni da odu u zemlju čiji jezik ne znaju i nemaju nikog svog pored sebe. Mislim da su bili zaista hrabri", otkrila je Stana i dodala kako je njenim roditeljima na prvom mestu bilo školovanje dece.

Koliko je i dalje vezana za roditelje, iako odavno nije devojčica, već žena od 40 godina, otkrila je opisujući situaciju s crvenog tepiha:

"Stojim ispred fotoreportera, svi slikaju i snimaju, a meni mama šapuće iza leđa: Stano, Stano, ispravi se", rekla je kroz osmeh glumica.

Žena bez trunke originalnosti: Megan Markl u još jednoj kopiji! (FOTO)

foto: EPA / Sebastien Nogier

Ipak, iako je ostvarila holivudski san, za sebe kaže da je i dalje ona sasvim obična Stana Katić:

"Sebe ne doživljavam kao slavnu ličnost. Doživljavam se kao osobu koja je vrlo zainteresovana za život, koja voli da radi s kreativnim i inspirativnim ljudima. Većinom sam ona osoba koja stoji sa strane i posmatra", zaključila je.

Uskoro će biti najbogatija žena na svetu: Ko je i šta zapravo radi Mekenzi Bezos?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs