gLAMUROZNO

Skromno venčanje o kojem se priča: Udala se kćerka tajanstvenog milionera iz Španije! (FOTO)

Njen otac je jedan od najbogatijih ljudi na planeti, a njegova kćerka je neverovatno skromna s obzirom na bogatstvo koje poseduje

Vip priča
10:17h Autor:
Skromno venčanje o kojem se priča: Udala se kćerka tajanstvenog milionera iz Španije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Marta Ortega, kćerka tajanstvenog milijardera Amansija Ortege, šestog najbogatijeg čoveka na svetu, čije se bogatstvo procenjuje se na 63,8 milijardi dolara rekla je sudbonosno da Karlosu Toreti, u intimnoj ceremoniji u porodičnoj kući u Galiciji, nakon koje je usledila raskošna večera za brojne zvanice.

Naslednica carstva Inditex, u čijem se sklopu nalaze mnogi poznati modni brendovi, u petak je uplovila u bračnu luku, a to je bio uvod u vikend prepun slavlja i zabave, koji je uključivao koktel zabave i svečane večere za zvanice koji su pristigli iz svih krajeva sveta.

Najbogatiji čovek na svetu živi skromno: Ortego je vlasnik Zare, ali ne voli modu!

foto: Profimedia

Plavokosa 34-godišnja Marta odabrala je neobičnu, ali prelepu venčanicu s potpisom modne kuće Valentino, a mladence je ovekovečio slavni fotograf Peter Lindberg.

Marta je najmlađa od troje Ortegove dece, a zaposlena je kao senior creative consultant u Zari. Strastvena je jahačica već godinama, a pre šest godina udala se za poznatog španskog jahača Sergija Alvareza Moje, s kojim ima petogodišnjeg sina Amansija Jr-a.

Par se razveo nakon manje od tri godine braka, a mlada bogatašica je novu ljubav pronašla u Karlosu Toreti.

Njen novi izabranik, Karlos Toreti i sam je deo modnog sveta, sin je modnog dizajnera Roberta Torete, a živeo je i radio u Njujorku, gde je bio agent modelima poput Adriane Lime i Kendal Džener.

Supruga vlasnika Zare nije marila za novac: Osnovala firmu, a pare ulagala u ovo!

foto: Profimedia

Nakon intimne ceremonije venčanje, kojoj su na zahtev mladenaca prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji, a koja se održala u rodnom gardu njenog oca, La Koruni, usledilo je raskošno slavlje u Kraljevskom Jahting klubu, te svečana večera u jahačkom klubu Casas Novas u subotu navečer.

Mladencima je nazdravljalo oko 400 zvanica, među kojima su se našla i neka poznata imena, poput princeze Monaka Šarlote Kaziragi, unuka pokojnog grčkog brodovlasnika Aristotlea Onazisa, Atina Onazis i Džesika Springstin, kćerka Bruse Springstina, s kojima Marta deli strast prema jahanju.

Baš poput svog oca, Marta živi povučenim životom i izbegava intervjue, a o njoj se vrlo malo zna.

Olimpija od Grčke proslavila rođendan: Bahata kraljevska porodica zaboravila na manire! (FOTO)

foto: Profimedia

Njeno venčanje bila je i retka prilika da fotografi objektivom "ulove" njenog oca, tajanstvenog osnivača i vlasnika Inditexa, koji je poslovno carstvo izradio na modnom biznisu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ortega važi za vrlo tajanstvenog biznismen, ne pojavljuje se u javnosti niti ikad daje intervjue. Forbs procenjuje da zaradi više od 400 miliona dolare godišnje samo od dividendi, koje uglavnom ulaže u nekretnine širom sveta, od Madrida, Barselone, Londona, Čikaga, Majamija do Njujorka.

Grčka princeza Olimpija: Ima 19 godina, 4 mlađa brata, i živi kao boginja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs