Kraljevski par

Kraljevski par jaše ka stotoj: Pogledajte šta rade Elizabeta (92) i Filip (97)!

Kraljica Engleske ima 92 godine, ali ne usporava u životu. Mlada duhom, ali i vešta, kraljica Elizabeta ponosno je jahala imanjem u Vinzdoru.

Vip priča
Autor:
Kraljevski par jaše ka stotoj: Pogledajte šta rade Elizabeta (92) i Filip (97)!
Kraljevski par na tronu, Foto: AP / Chris Jackson

Ranije ove nedelje kraljica je fotografisana kako samouvereno jaše u prirodi na svom imanju u Vinzdoru. I u 92-oj godini, na konju Elizabeta izgleda kraljevski. Za ovu priliku obukla je teget kaput, a umesto kacige kosu je zaštitila damskom svilenom maramom u krem nijansi, sa printom. Kako je ranije navodio britanski Telegraph, kraljica uvek odbija da nosi čvrst šešir kako joj ne bi pokvario frizuru.

Kraljica je uvek bila strastveni konjanik. Prve lekcije imala je već sa tri godine , a kako je bivala starija devojčica sve jasnije je određivala kada će i kako ići na jahanje. Nedavno je izjavila da više uživa da jaše po lepom vremenu, jer ne voli da pokisne. Što se teško izbegne u kišnoj Engleskoj, ali kraljica uprkos svemu i dalje uživa u jahanju.

Kraljica Elizabeta napunila 92 godine: Brojni životni udarci i izazovi ništa nisu mogli najdugovečnijoj vladarki! (FOTO)

Proteklog utorka kraljica je jahala u društvu svog starog konjušara, koji je takođe bilo stilizovan kako priliči - U tamnom kaputu, kožnim čizmama i šeširu oblika polucilindra. Nisu njih dvoje bili jedini uglađeni ovde. I kraljičini konji bili su elegantni, sa svečanim crvenim bokorima iza ušiju, koji simbolišu sećanje na pale trupe vojnika. Sve u čast nadolazećeg praznika povodom završetka Prvog svetskog rata.

Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na Luisovom krštenju: Imali su preče stvari od praunuka! (FOTO)

Par obožava svoje konje i imanje. Kraljičin omiljeni konj je engleska rasa konja, Fel poni Kartonlima Ema, koji spada u radne konje. Kraljičin konj je, naravno, negovan, crni sa dugom grivom. Princ Filip nešto ranije, bez kraljice, uputio se u vožnju kočijom sa svoja dva takođe crna konja. Društvo su mu pravile dve konjušarke. U svojoj 97-oj godini Filip i dalje pokazuje životni žar. Povukao se iz javnog života. I dalje živi otmeno kao i do sada, uživajući u vožnji, elegantno obučen.

Srpski istoričar tvrdi: Kraljica Elizabeta je potomak Nemanjića!

Princ Filip i Kraljica Elizabeta
Princ Filip i Kraljica Elizabetafoto: Profimedia

Princ Filip i kraljica Elizabeta su u braku neverovatnih 70 godina.

(Stil.kurir.rs)

Udaje se princeza Judžin: Venčanje skuplje nego Harijevo, 2 miliona samo za obezbeđenje, ovo je deo spiska elitnih zvanica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs