Preminuo u 66. godini

Slučajni milijarder: On je bio ljubav Monike Seleš o čijem kraju je branila da se priča! (FOTO)

Živeo je u isto vreme razuzdano i tajanstveno, nije imao sreće u ljubavi, ali ona sa teniserkom bila je jedna od najvećih

Vip priča
Autor:
Slučajni milijarder: On je bio ljubav Monike Seleš o čijem kraju je branila da se priča! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Drugi" čovek Microsofta ili, kako su ga mediji često nazivali, slučajni milijarder, Pol Alen, juče je preminuo od raka u 66. godini.

Pol je živeo neverovatno povučeno. Malo se znalo o njegovom privatnom životu ili na šta je sve trošio svoje silno bogatstvo. Isto je bilo i sa ženama, iako se nikada nije ženio ili imao decu, šuškalo se da je suparnik Bila Gejtsa imao mnogo slavnih lepotica uz sebe.

Upravo je njemu otišla Džeri Hol nakon razvoda od Mika Džegera, ali vezu je održavao i sa teniserkom Monikom Seleš.

Veza, navodno, nije dugo trajala, ali je za Alenove kriterijume spadala među "duže i važnije" ljubavne veze njegovog života. Sa Monikom je pre 25 godina proslavio svoj 40. rođendan u Veneciji, a zašto se veza između teniserke i 44. najbogatijeg čoveka na svetu raspala, niko ne zna, posebno jer su u to doba njihovi prijatelji komentarisali kako izgledaju istinski srećno.

To je za Moniku Seleš inače bila jedna od retkih veza koja je bila javna. Prijatelji su za nju često govorili da obožava šoping i skupe stvari - nakit je redovno kupovala u Tifaniju, torbice obavezno Kejt Spejd, a pričali su da je "zavisna" od Manolo cipela.

Najtragičnija porodica u istoriji Amerike: Ko je kriv za proklestvo Kenedijevih? (FOTO)

Za razliku od Gejtsa, koji je svoj život živeo javno i smatrali su ga jedinim osnivačem Microsofta i najvećim filantropom na svetu, povučenog Alena mnogi su doživljavali samo i isključivo u kontekstu svađe s Gejtsom.

Usprkos tome, poznato je da je upravo Alen organizovao žurke koje je holivudska elita zvala "poslednjim Getsbijevskim zabavama". Družio se intenzivno s Mikom Džegerom, Džordžom Lukasom i brojnim drugim zvezdama koje često nisu bile svesne da je Alen domaćin žurke na kojoj su se u tom trenutku našli.

"Došao sam avionom i dugo mi je trebalo da shvatim ko je Pol Alen", rekao je o jednoj žurci na jahti pokojni komičar Robin Vilijams.

Reči Radeta Šerbedžije pogodile su ceo Balkan: Ovako se oprostio od drage prijateljice Milene Dravić! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Moje lice nije poznato, kada neko dođe na zabavu ne zna tačno jesam li član posluge, gost ili neko ko je tu da svira", rekao je jednom Alen koji je, iako je voleo da organizuje glamurozna druženja, često bežao čim mu konverzacija nije prijala.

Usprkos mentalitetu računarskog stručnjaka koji se klonio neprijatnih situacija, zaveo je impozantni broj žena.

Prema tvrdnjama njegovih prijatelja, sa Monikom Seleš je bio korektan pri raskidu, dok bi "anonimnim" ženama naprosto prestao da se javlja.

Mnogo odaniji je bio svojim gitarama, amaterskom bendu i "kupovini" sportista kojima je posvetio poslednju fazu karijere.

Malena princeza Šarlot je opet u centru pažnje: Umesto u princezu Judžin, sve oči su bile uprte u nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs