Pogledajte

Najveći zavodnici bivše Jugoslavije: Ovih 5 pevača žene i danas obožavaju! (VIDEO)

Zbog njih su žene kupovale gramofonske ploče, odlazile na koncerte i lepile postere s njihovim likom na zidove svojih soba

Vip priča
09:19h Autor:
Najveći zavodnici bivše Jugoslavije: Ovih 5 pevača žene i danas obožavaju! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Prisetili smo se pet zavodnika s prostora bivše Jugoslavije, o kojima se i danas priča, a koji dokazuju da su pravi muškarci, poput starog vina, s godinama sve bolji.

Zdravko Čolić U osamdesetim godinama prošlog vela Čola je bio najveća jugoslavenska pop-zvezda čije su hitove rado pevali i muškarci i žene. “Pjevam danju, pjevam noću”, “Glavo luda” i “Ti si mi u krvi” samo su neki od njih. Šezdesetsedmogodišnji Sarajlija i dalje mami uzdahe dama, i redovito održava koncerte. Posebno su posećeni oni koje održava 8. marta svake godine, odnosno na Dan žena.

Kako Ben Aflek izgleda danas: Napunio je 46 godina, izborio se sa alkoholizmom, a i dalje je pravi zavodnik!

Momčilo Bajagić Bajaga

Bajaga je najbolji dokaz da žene na padaju samo na loše momke. Dobar dečko jugoslavenskog rok en rola bio je miljenik ženske publike u osamdesetima, a i danas ga prate brojne obožavateljke. Ovaj rođeni Bjelovarčanin karijeru je započeo u grupi Riblja čarba, a potom se upustio u solističke vode i postao frontmen Bajage i Instruktora. Žene i danas rado s njim pevaju stihove pesama “Kad hodaš”, “Plavi safir” i “Sa druge strane jastuka”.

Najružniji zavodnik u istoriji filma: Ženio se 5 puta, imao 9 dece, snimao samo bol, patnju i golotinju! (FOTO)

Frano Lasić

Iako je završio fakultet za inženjera, Frano Lasić se nikada nije bavio ovim poslom. Njegove brojne obožavateljke, rekle bi: “tako je i bolje”. Bez obzira je li pevao legendarnu pesmu Zagrljeni Đele Jusića, ili glumio Melkiora Tresića u Vrdoljakovom Kiklopu, žene su ga volele. U svojoj karijeri ostvario je uloge u više od pedeset televizijskih serija, te zarobio srca mnogih žena. Ovome Riječaninu sa stalnom dubrovačkom adresom obožavateljki na manjka ni u 64 godini života.

Ni rođena majka me ne bi prepoznala: Slavni zavodnik kao okoreli kriminalac! (FOTO)

Vlado Kalember

Osnivač i pevač grupe Srebrna krila ima plodonosnu karijeru dugu već četiri decenije. Za svoju dugovečnost na muzičkoj sceni Vlado Kalember delimično može da zahvali i svojoj neporecivoj harizmi i dobrom izgledu koja mu je obezbedio ogroman broj obožavateljica, a koje ga prate i u 66. godini života.

Oduvek je bio vražji prelep: Arogantni zavodnik totalno zaluđivao žene širom sveta! (FOTO)

Goran Bregović

Goran Bregović je bio kompozitor, gitarista i vođa grupe Bijelo dugme, koja se smatra jednim od najpopularnijih sastava u bivšoj Jugoslaviji. Zato ne čudi da su ga žene od početaka karijere pratile u stopu. Šezdesetosmogodišnji muzičar danas ima i svetsku publiku koju je okupio zahvaljujući pesmama koje je pisao za poznate filmove.

Veliki zavodnik preke naravi: Životna priča Aleka Boldvina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs