KAD VOLI, VOLI

Sve ljubavi Romana Abramoviča: Čovek koji će uraditi apsolutno sve da bi bio sa ženom koju voli! (FOTO)

Tada dvadesetogodišnjak, u januaru 1988. godine Roman Abramovič se u moskovskoj gradskoj opštini venčao s tri godine starijom Olgom Jurevnom Lisovom

Vip priča
09:56h Autor:
Sve ljubavi Romana Abramoviča: Čovek koji će uraditi apsolutno sve da bi bio sa ženom koju voli! (FOTO)
Roman Ambramovič i Daša Žukova, Foto: Profimedia

Nakon što je za ruski Tatler čak 11 godina nakon razvoda od ruskog oligarha progovorila njegova druga supruga Irina Abramovič, ljubavni život Romana Abramoviča ponovo je postao aktuelan. Iako se silom trudio da ga sačuvati od interesa medija i javnosti, sve se na kraju saznalo, pa tako i da se svojevremeno u tajnosti venčao sa svojom trećom suprugom Dašom Žukovom i da su nekoliko godina krili brak od svih. Ipak, ni Daša nije bila ona prava, a dok se ne sazna koga Roman Abramovič sada ljubi, prisetimo se njegovih bivših supruga

Tada dvadesetogodišnjak, u januaru 1988. godine Roman Abramovič se u moskovskoj gradskoj opštini venčao s tri godine starijom Olgom Jurevnom Lisovom, ćerkom visokorangiranog diplomate. Par se upoznao u jednom restoranu u Ukhti i bili su toliko zaluđeni jedno drugim da ju je on zaprosio nakon samo osam nedelje veze.

Izrazito tradicionalan, dva dana nakon što ju je zaprosio, donevši buket crvenih ruža i flaše šampanjca, zatražio je ruku svoje buduće supruge od njene majke, što je sve impresioniralo. Za razliku od Olgine majke, Abramovičeva porodica to nije odobravala jer je Olga u brak ušla s detetom, dvogodišnjom ćerkicom koju je dobila iz bivše veze. Ali podršku porodice Roman nije tražio i oženio je Olgu.

Za venčani poklon njeni roditelji dali su im dve hiljade rubalja, što je Abramovič investirao u preprodaju na crnom tržištu prodajuću najlonke, parfeme, dezodoranse i paste za zube, a sve što je uložio uspeo jeda utrostruči. Budući da je, zahvaljujući previranjima u tadašnjem SSSR-u, svoj posao uspeo da legalizuje, on i Olga otvorili su kompaniju za proizvodnju lutkica, a uspeh je bio momentalan.

Ona je najbogatija žena sveta: Ima samo 20 godina i bogatstvo od 900 miliona dolara!

foto: Profimedia

Pre njegova velikog uspeha Roman Abramovič s Olgom je živio u stančiću. Par se zaista razveo tri godine kasnije zbog želje da emigriraju u Kanadu, jer je u to vreme bilo lakše dobiti papire ukoliko ste samac. Sve o čemu su sanjali i maštali preko noći se promenilo nakon što je Abramovič na letu upoznao atraktivnu stjuardesu Irinu Vjačeslavovnu Malandini.

Čak i pre nego što je njihov brak zvanično okončan Olga je znala da je gotovo i da je za sve kriva druga ženska osoba. 'Moja intuicija mi je govorila šta se događa. Znala sam da pred jutro ulazi u moj krevet nakon što je proveo noć s drugom ženom. Kada sam ga suočila sa svojim sumnjama, rekao mi je da mi se priviđaju stvari. On jako dobro zna kako da sačuva tajnu', rekla je Olga nedugo nakon što se Abramovič razveo od svoje druge supruge.

'Znam kako se oseća. Sećam se sebe u to vreme. Bila sam mlađa od Irine kada me Roman ostavio, ali bol je bila preteška i bila sam u šoku. Tako nešto ne bih želela nikada više da prođem.' Ipak, razlika je bila u tome što je Irini ostavio poprilično bogatstvo, dok je Olgi od braka ostao tek prazan jednosobni stan u kojem su živeli, kauč i nešto novca da preživi godinu ili dve.

Jedan od najskupljih fudbalera je samo ove godine zaradio 111 miliona: Na šta svoje bogatstvo troši skromni Lionel Mesi! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

'Irina je dobila sav novac i to joj možda olakšava neke stvari, ali sa mnom je on započeo svoj proboj u biznisu', rekla je Olga, dodatno otkrivši kakav je Roman Abramovič kada se zaljubi: 'Nije me iznenadilo kada sam čula vesti o njegovom 'prijateljstvu' s 25-godišnjom Dašom Žukovom. Ona je jako lepa žena iz dobre porodice, mlada, seksi, atraktivna. Ono što znam je da kada se on zaljubi, ne postoji ništa oko njega osim te osobe. Uradiće sve što treba da bude sa ženom koju voli i u tome ga ništa i niko neće sprečiti.'

Kako je rekla, za razliku od nje, Irina je od samog početka bila pametnija, dopustila mu je da bude glava kuće te je radila sve što je on hteo. Zato se začudila kada je čula da se par rastaje zbog Daše Žukove. 'Roman možda ima sav novac ovog sveta, ali on mu ne omogućava da kupi ljubav i sreću. Strahujem zbog njega. Mislim da nikada neće biti u potpunosti srećan jer će uvek hteti još... A što se tiče Daše, želim joj svu sreću ovog sveta jer će stalno oko njih biti mnoštvo lepih i mladih žena koje će želeti da dođu na njeno mesto. Ali ako dobro odigra karte, ne suprotstavlja mu se i radi sve što on želi, uverena sam da će barem neko vreme biti srećna.'

Srećna je bila i Irina Malandini, i to više godina od Olge. Ljubav s njom započela je nešto pre nego što je zaradio golemo bogatstvo za vreme ruskog privatizacijskog buma, a venčanje je održano samo godinu dana nakon razvoda od Olge, iako na početku lepa stjuardesa nije bila ni najmanje očarana Abramovičem, kojeg je posluživala u prvoj klasi tokom leta. Ipak, pet meseci nakon tog prvog susreta ostala je trudna noseći njihovo prvo dete - ćerku Anu - a godinu kasnije rodio se i Arkadij.

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

U to vreme supružnici su s decom živeli kod njene majke, a kada je započeo svoj poslovni uzlet, preselili su u Nemačku, u kojoj je Irina većinu vremena provodila sama s decom. Tokom 16 godina dugog braka Irina i Roman dobili su još troje dece - Sofiju, Arinu i Ilju - a nakon što je upoznao mlađanu i lepu Dašu Žukovu, došao je kraj i drugom braku iz kojeg je Irina izašla sa 150 miliona funti na računu nakon jedne od najskupljih brakorazvodnih parnica ikada.

Irina Abramovič angažovala je britanske advokate, a u dogovoru s njima odlučila je da neće tužiti svog donedavnog supruga. Da je to napravila, dobila bi polovinu njegovog bogatstva koje se tada procenjivalo na 11 milijardi funti. Jedino što je tražila od njega bilo je da zbog nove ljubavi ne zapostavlja svoju decu, za šta joj je on dao svoju reč. I zaista, odnos petoro dece iz drugog braka s ćerkom i sinom iz braka s Dašom Žukovom je idiličan, a Roman je posvećen svakom ponaosob.

Tehnika koja donosi bogatstvo: Malim trikom do više para u novčaniku!

Par je prvi put snimljen 2005. godine na utakmici koju su u Španiji igrali Čelzi i Barselona. U to vreme Abramovič je još uvek bio u braku sa svojom drugom suprugom, Irinom Vjačeslavovnom Malandini, a svi su bili uvereni kako se Žukova viđa s lordom Frediejem Vindsorom, nakon što je prekinula vezu s teniserom Maratom Safinom.

Ali Daša je zapela Abramoviču za oko, zato su ona i njen otac pozvani na novogodišnju zabavu u dom Abramovičevih. Jedno je vodilo drugom, a tajno venčanje usledilo je pre devet godina.

Od čega će živeti princ Hari i Megan Markl kada ne rade: Ovoliko je sada njihovo bogatstvo!

foto: Profimedia

Danas 37-godišnja Daša Žukova rođena je u Moskvi, ali u Los Anđeles se preselila kada je imala 10 godina, nakon razvoda svojih roditelja. Njena majka Jelena je naučnica, dok je otac Aleksander Žukov milioner koji se obogatio na nafti. Zato je Daša odmalena naučila kako je to živeti u bogatstvu.

Velika ljubiteljka umetnosti i mode, poznata je kao kolekcionarka umetnina, otvorila je muzej u Moskvi i pokrenula modni časopis Garage. Ujedno je bliska prijateljica s Ivankom Tramp pa je čak bila među zvanicama na inauguraciji Donalda Trampa.

Zaradila milione, u 28. godini otišla u penziju: Ovo je njen recept za bogatstvo i sreću!

foto: Profimedia

Zbog svega što su s njim prošle, verovatno ni Olgu ni Irinu nije iznenadilo kada je u avgustu 2017. objavljeno da se Abramovič, nakon deset godina braka, rastaje i od svoje treće supruge, s kojom je dobio sina Arona Aleksandra i ćerku Leu. Brak, koji je držao u tajnosti nekoliko godina, praveći se da mu je ona samo devojka, okončan je zvaničnom zajedničkom izjavom koju je objavio Njujork Post:

Bogatstvo mu nije moglo kupiti zdravlje: Poslednje reči Stiva Džobsa naučiće vas životnoj lekciji!

foto: Profimedia

'Nakon deset godina zajedništva doneli smo tešku odluku da krenemo svako svojim putem, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo radili zajedno. Obavezali smo se da zajedno odgajamo našu decu.'

Izvori bliski paru tvrde kako se Daša zasitila života supruge jednog od najbogatijih ljudi sveta, kojem su posao i fudbalski klub najvažnije stvari na svetu, ali ko zna - možda je i ovoga puta neka fatalna Ruskinja zaludela Abramoviča toliko da je odlučio da okonča i treći brak. Da li je Daša bila i poslednja gospođa Abramovič, saznaćemo.

Život u zlatnom kavezu: 11 godina nakon razvoda bivša supruga Romana Abramoviča otvorila dušu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs