Neće više da ćuti

Poznata glumica otvoreno o traumama iz prošlosti: Očuh je seksualno zlostavljao, imala abortus u tajnosti! (FOTO)

Njena majka se razvela od njenog oca Ričarda 1951.godine i godinu posle preudala za glumca Džoka Mahonija, poznatog po ulozi u filmu „Tarzan Goes to India“

Vip priča
Autor:
Poznata glumica otvoreno o traumama iz prošlosti: Očuh je seksualno zlostavljao, imala abortus u tajnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Sali Fild odlučila je da u memoarima „In Pieces“ ("U delovima") koji će uskoro biti objavljeni, otvori dušu i progovori o najtežim danima iz svog detinjstva i mladosti.

Do u detalje je opisala kako ju je očuh Džok Mahoni seksualno zlostavljao, te da je sa 17 godina u tajnosti imala abortus u Meksiku. U intervjuu koji je dala za „New York Times“, najavljujući ovu knjigu rekla je kako je sve ove godine ćutala o iskustvima koje je prošla, jer nije znala da li njen glas uopšte ima snagu.

Neobična ljubavna priča Mišel Fajfer: Poznata glumica otkrila tajne 25 godina dugog braka! (FOTO)

foto: Profimedia

Rekla je kako je majci Margaret, koja je umrla od raka, priznala mnogo godina kasnije, da ju je očuh zlostavljao do njene 14. godine. Iako se borila sa neizlečivom bolesti, majka joj je nakon saznanja rekla kako ona više ne mora sama da se nosi sa tom boli.

Sali u memoarima piše kako ju je očuh zvao u sobu kad bi bila sama. „Znala sam šta je po sredi“, piše ona i priznaje da se to nije desilo jednom, već više puta.

- Osećala sam se čudno, nekad kao dete, a nekada i kao odrasla osoba, ali ja sam želela da budem samo dete – govori ona i seća se kako je majci celu priču ispričala 2012. godine, nakon što je saznala da je dobila ulogu u filmu Stivena Spilberga „Lincoln“.

Sve ljubavi Berta Rejnoldsa: Kroz život mu prošle najlepše žene, o svima je pričao, ali o jednoj je do smrti odbijao i reč da kaže! (FOTO)

foto: Profimedia

Njena majka se razvela od njenog oca Ričarda 1951.godine i godinu posle preudala za glumca Džoka Mahonija, poznatog po ulozi u filmu „Tarzan Goes to India“. Od Salinog očuha, koji je umro 1989, se razvela 1968. godine.

U njenom životu se desila još jedna trauma, abortus koji je izvršila u 17. godini života u meksičkom Tihuanu. No, kasnije Sali je ipak pronašla sreću u ljubavi.

Iza sebe ima dva braka, prvi sa Stivenom Kregom, kome je rodila dvojicu sinova. Nakon razvoda od Krega, Sali je počela vezu sa nedavno preminulim glumcem Bertom Rejnoldsom. Bila je ovo veza puna uspona i padova, koje su pratili česti raskidi. Drugi put se udala za Alana Grejsmana, s kojim je dobila sina Sema. Ovaj brak je okončan 1993. godine.

Suzan Sarandon (71) živi po svojim pravilima: Poznata glumica otkrila kako stvari funkcionišu u Holivudu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs