Njeno oružje je moda?

Skandal trese Belu kuću, bivša radnica tvrdi: Ovako Melanija namešta Trampu poniženja pred nacijom?! (FOTO)

Memoari Omarose Manigalt Njumen podigli su ogromnu prašinu u SAD-u

Vip priča
Autor:
Skandal trese Belu kuću, bivša radnica tvrdi: Ovako Melanija namešta Trampu poniženja pred nacijom?! (FOTO)
Foto: Reuters / Mary F Calvert / Shannon Stapleton

Kontroverzni modni odabiri prve dame SAD-a Melanije Tramp, od famozne "pussy bow" bluze, preko belog odela do jakne s natpisom na leđima Zaista me nije briga, a vas?, nisu bili tek puka koincidencija i loš tajming, već pomno birani komadi kojima je Melanija kažnjavala svog muža!

"Ona gestovima i odećom izražava bunt protiv Donalda Trampa", tvrdi donedavna saradnica američkog predsednika Omarosa Manigalt Njumen u knjizi Unhinged, koja je u Americi i pre izlaska podigla veliku prašinu.

Iako je tamo provela samo 11 meseci, to je bilo dovoljno da shvati sve zakulisne igre i igrice koje je odlučila da otkrije u eksplozivnim memoarima, što je, naravno, izazvalo Trampov bes i pokrenulo lavinu njegovih besnih i uvredljivih tvitova.

Između ostalog, Omarosa u memoarima otkriva da je Melanija želela da Tramp ispadne blesav, pa je namerno obukla famoznu jaknu s natpisom na leđima tokom poseta imigracionim centrima u Teksasu, gde drže decu odvojenu od roditelja.

Melanija Tramp okrenula leđa svom suprugu: Prva dama Amerike šokirala javnost! (FOTO)

Omarosa Manigalt Njumen
Omarosa Manigalt Njumenfoto: Reuters / Shannon Stapleton

"Moje mišljenje je da su Melaniju naterali da ode na granicu tog dana u junu, kako bi počistila suprugov nered. Jaknu je ubukla da bi naštetila Trampu i podstakla kontroverze koje bi on trebalo da rešava, prolongirala razgovor o neosetljivosti administracije, ali i uništila ceo taj put u nadi da je više niko neće terati da radi sličnu stvar", piše Omarosa u svojoj knjizi.

"Ne mislim da Melanija nema saosećanja za decu imigranata, zapravo sam sigurna da ima. Ali, ona je prkosno i sa zadovoljstvom uništila suprugove direktive samo kako bi ispao blesav u očima javnosti", uverena je Omarosa, koja pak ne može ničim da potkrepi tu svoju teoriju.

Sa druge strane, PR Melanije Tramp Stefani Grišam je kratko prokomentarisala Omarosine tvrdnje:

"Gospođa Tramp je retko, ako ikad, imala kontakt s Omarosom. Razočaravajuće je što se ona sveti tako, pogotovo nakon svih prilika koje joj je pružio predsednik."

Nakon skandala sa jaknom, Tramp je pokušao da spasi stvari izjavivši u svom stilu da je jakna zapravo bila poruka njegovim stalnim neprijateljima - medijima.

Goli smo se kupali u kraljičinom bazenu i uzimali drogu: Novi skandal u najpoznatijoj monarhiji! (FOTO)

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Međutim, Melanijina predstavnica za javnost imala je sasvim drugačiju izjavu:

'To je samo jakna. Nema u njoj skrivene poruke. Nakon današnje važne posete Teksasu, nadam se da se mediji neće fokusirati na njenu garderobu."

Osim toga, Grišam je izjavila da je putovanje bilo isključivo Melanijina ideja i da ju je u tome podržao i suprug.

U svojoj knjizi Omarosa pak tvrdi da Melanija takve stilske pobunjeničke trenutke ima još od predsedničke kampanje.

Seks skandal koji je tresao Pariz: Zbog afere sa oženjenim čovekom, njen muž je izvršio samoubistvo! (FOTO)

Melanija u 'Pussy bow
Melanija u "Pussy bow" bluzifoto: Profimedia

"Kao prava modna učenica i žena koja je i te kako svesna svog imidža, Melanija zna da će svaki njen modni odabir biti pomno ispraćen. Zašto je onda nosila "pussy bow" košulju na predsedničkoj debati odmah nakon što je u javnost procurio bombastični seksistički snimak Trampa?

Da li je slučajno obukla belo odelo poput Hilari Klinton u njegovom prvom obraćanju naciji?

Komad koji nikad neće izaći iz mode: Melanija Tramp ga nosi najbolje! (FOTO)

foto: AP / Carolyn Kaster

Zar joj nije palo na pamet da će ispasti potpuno van dodira sa stvarnošću kad je u štiklama od pitona krenula u uraganom pogođena područja Teksasa Poruke koje stoje iza njenih modnih odabira možda nisu uvek jasne, ali nikad nisu ni slučajne.

Kad ih gledamo u celini, svi ti njeni modni pobunjenički trenuci služe istoj svrsi, a ja verujem da Melanija modom kažnjava svog supruga", tvrdi Omarosa u knjizi.

Melanija duboko dirnuta strašnom sudbinom dece: Očitala bukvicu svim neodgovornim majkama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs