Izvori bliski bivšoj glumici otkrivaju

Kako zaista izgleda život jedne vojvotkinje: Megan sve više frustrirana, ne može da savlada protokole, ne razume pravila!

Biti član kraljevske porodice nije samo harmonija, luksuz i fotografisanje

Vip priča
Autor:
Kako zaista izgleda život jedne vojvotkinje: Megan sve više frustrirana, ne može da savlada protokole, ne razume pravila!
Foto: Reuters / Arthur Edwards

Bivša američka glumica Megan Markl udajom za princa Harija morala je da prihvati potpuno nov način života.

Iako deluje kao uzbudljiv, lagodan i život lišen problema, novopečena vojvotkinja od Saseksa shvatila je da biti član kraljevske porodice nije baš samo med i mleko.

Ne propustite! Potpuno neočekivana kombinacija: Megan Markl oduševila i iznenadila izborom haljine! (FOTO)

Uz kraljevske svečanosti i elitne događaje, Megan je za dva meseca od kako je postala deo britanskog plemstva iskusila i uspone i padove, i pohvale i stroge kritike.

Brzo je usvojila glavna pravila ponašanja članova kraljevske porodice, ali neka pravila su joj još uvek zbunjujuća, teško joj je da ih razume i veoma često pita princa Harija zbog čega stvari moraju da se odvijaju baš na taj način.

To su potvrdili izvori bliski vojvotkinji.

"Njoj je sve to pomalo frustrirajuće, ali to je njen novi život i mora da nauči kako da se nosi sa svim tim", ističe izvor.

Za 2 meseca spiskala 155.000 funti na odeću: Ko plaća luksuziranje Megan Markl? (FOTO)

foto: Reuters / Cathal Mcnaughton

Zakoračivši u potpuno novi svet, pred Megan se našao čitav niz izazova. Iako to više ne sme javno govori, vojvotkinja od Saseksa je feministkinja, pa se na zabavi u ambasadorskoj rezidenciji u Dablinu izletela i naglas rekla da joj je drago kada vidi rezultat nedavnog irskog referenduma o legalizaciji abortusa, a njena izjava se brzinom munje proširila društvenim mrežama. Time je napravila veliku grešku, jer članovi kraljevske porodice ne iznose javno svoja mišljenja o političkim stvarima, piše People.

"To je jedan od primera njene naivnosti", rekao je kraljevski biograf Robert Lejsi i dodao:

"Među sobom, članovi kraljevske porodice razgovaraju potpuno slobodno, ali svi znaju pravila. Megan na teži način uči da ne možeš baš svakome da veruješ izvan kruga porodice".

Dok ne savlada sva pravila, Megan oko učenja svih protokola pomažu suprug princ Hari i kraljičina bivša privatna asistentkinja Samanta Koen.

"Princ Hari bukvalno rukama namešta njeno telo kada treba da poziraju za fotografije", otkrio je fotograf Mark Stjuart.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs