pogledajte

Pirs Brosnan se ne odvaja od svoje supruge: Ona je stub mog života! (FOTO)

Iskusni holivudski glumac i producent Pirs Brosnan ovih dana je dobio još jednu potvrdu za profesionalnost, ali i trud. U društvu supruge Keli Šej Smit pojavio se na svečanoj gala večeri posvećenoj zaštiti okoline gde im je dodeljena nagrada za zajednički projekat

Vip priča
Autor:
Pirs Brosnan se ne odvaja od svoje supruge: Ona je stub mog života! (FOTO)
Keli i Pirs Brosnan, Foto: Profimedia

Nepopravljivi romantik Pirs Brosnan u četvrtak uveče došao je u društvu dugogodišnje supruge Keli Šej Smit na "UCLA" Institut gde se održavala gala večera i dodela nagrada svima koji su u prošloj godini posebno doprineli okolini i podizanju svesti.

Ili ćeš me oženiti, ili doviđenja: Sudbinski ultimatum ispisao najlepšu ljubavnu priču poznatih! (FOTO)

foto: Profimedia

Nagradu kući je odnio i poznati Irac koji je izvršni producent rediteljskog debija svoje supruge, nagrađenog dokumentarnog filma "Poisoning Paradise" koji govori o zagađivanju okoline u Kuaiju na Havajima.

Potpuno nesvakidašnja ljubavna priča oskarovke i slavnog reditelja: Pobili sve predrasude, opstali zajedno 34 godine! (FOTO)

foto: Profimedia

Holivudski velikan zablistao je u elegantnom tamno plavom odelu, dok se njegova voljena opredelila za klasičnu crnu haljinu koja je istakla njen dekolte. Kao i uvek par je izgledao skladno i srećno, a nisu krili ni emocije zbog ovako bitne i velike nagrade.

Keli i Pirs su sinonim za jedan od najsrećnijih i dugovečnijih brakova u filmskom svetu, a njihova ljubavna priča tera suze na oči. Naime, nakon što je Brosnan ostao udovac i samohrani otac, kada mu je preminula prva supruga Kasandra, mislio je da više nikada neće iskusiti ljubav. Onda je upoznao i Keli koja je sve vratila na svoje mesto. S njom je u braku dugih 17 godina te su ponosni roditelji sinova Dilana i Parisa.

Brus Vilis, opasan momak mekog srca: Imao sam devojke i pre nje, ali nijedna joj nije bila ni do kolena! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

"Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena", objasnio je jednom prilikom popularni glumac. Smrt voljene osobe itekako je uticala na njegov odnos s današnjom suprugom koju drži kao kap vode na dlanu.

"Keli je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje", znao je da kaže Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.

Ona ga prati na svim važnim poslovnim putovanjima, snimanjima van države, a uz njega je i na većini javnih pojavljivanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs