Obavezno pogledajte!

Odbačena princeza: Ona je unuka Grejs Keli, ali nikada neće dobili ni titulu ni novac svoje moćne porodice! (FOTO)

Najstarija kćerka princa Alberta od Monaka i unuka čuvene Grejs Keli, 26-godišnja Jasmin Grejs Grimaldi, trenutno živi u Njujorku i krči svoj put ka slavi i uspehu kao pevačica i glumica. Ako do sada niste čuli za nju, postoji valjan razlog - ona je bila "odbačena" princeza

Vip priča
Autor:
Odbačena princeza: Ona je unuka Grejs Keli, ali nikada neće dobili ni titulu ni novac svoje moćne porodice! (FOTO)
Jasmin Grejs Grimaldi, Foto: Profimedia

Jasmin Grejs Grimaldi je vanbračna kćerka princa Alebrta, koju je dobio iz prolazne romanse sa konobaricom Tamarom Rotolo. On je Jasmin priznao tek nakon što je njena majka dobila bitku na sudu, a prvi put su se upoznali kada je ova lepotica imala 11 godina.

- Žudela sam za tim trenutkom, želela sam da upoznam oca i on mene. To je bilo predivno iskustvo, i u godinama koje su došle mi smo izgradili čvrst i dobar odnos - kaže Jasmin danas.

Princeza Grejs Keli, princ Albert, princeza Šarlin od Monaka: Evo zašto Monako nikada nije imao kralja i kraljicu!

A post shared by ModaMob (@modamobofficial) on

Jasmin je snimila editorijal za "Harper's Bazaar" i dala svoj prvi intervju. Ona je pozirala u raskošnim haljinama, a na fotografijama se vidi da je bledu put, gracioznost i urođenu elegenciju nasledila od svoje bake Grejs Keli - jedne od najvećih modnih ikona svih vremena.

Jasmin nije imala priliku da lično upozna baku. Princeza Grejs poginula je u saobraćajnoj nesreći 1982. godine, a Jasmin je rođena 1992. godine. Ipak, ističe da je kroz njene filmove i fotografije, kao i priče o njoj, na neki način "spoznala" karakter i duh kneginje od Monaka.

- Kada sam bila mala, mama mi je često pokazivala njene fotografije, ali nisam bila svesna kolika je ikona bila. Volim njene slike na kojima je nasmejana i šašava. Posebno mi je draga jedna na kojoj pozira u kupaćem kostimu i jede pomorandžu. Izgleda tako prirodno i bezbrižno - rekla je mlađana Jasmin o svojoj slavnoj baki po ocu.

Princ Albert od Monaka upozorava Harija i njegovu izabranicu: Evo šta vas čeka! (FOTO)

Jasmin se prisetila i svog prvog kontakta sa medijima, koji nije bio tako prijatan.

- Imala sam 14 godina kada su mediji saznali da moj otac ima kćerku iz vanbračne veze. To je bio težak period za mene, trebalo je navići se na pažnju javnosti. Ovo je moj prvi pravi intervju, prvi put sama pričam u javnosti. To je pomalo delikatno za mene, ali osećam da sam spremna da se prezentujem svetu i pokažem šta imam -zaključila je ova mlada dama.

Svetski mediji su primetili i koliko ova princeza liči na pop zvezduLejdi Gagu. Mi moramo da se složimo sa njima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs