Do sada nepoznati detalji

Ljubomoran je čak i na rođenog sina: Nova biografija otkrila najmračnije tajne princa Čarlsa! (FOTO)

Komplikovani odnos princa Čarlsa sa sinovima Vilijamom i Harijem svoje korene vuče još iz doba kada se razvodio od njihove majke, princeze Dajane. Da izgrade ponovo svoj odnos, trebalo je da prođu godine, ali nije sve bilo tako lako

Vip priča
Autor:
Ljubomoran je čak i na rođenog sina: Nova biografija otkrila najmračnije tajne princa Čarlsa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svetlo dana ugledala je nova, neautorizovana biografija princa Čarlsa, pod nazivom "Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles", a njen autor, britanski istraživački novinar Tom Bauer tvrdi da je velški princ bio u napetim odnosima s roditeljima svoje snaje Kejt Midlton, Majklom i Kerol Midlton.

Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!

foto: AP / Philippe Huguen

Sve se, navodno, zakomplikovalo do te mere da je princ Vilijam nazvao svoju baku, kraljicu Elizabetu i zamolio je da izgladi odnose. A razlog svega bili su njegovi unuci - četvorogodišnji princ Džordž i dvogodišnja princeza Šarlot.

Naime, nakon što su njegov sin, princ Vilijam i snaja Kejt odlučili da s decom radije provedu Božić kod njenih roditelja nego u društvu kraljevske porodice, ali i da se usele u kuću koja je miljama daleko od Čarlsove rezidencije, a sve kako bi imali preko potreban mir i privatnost, princ Čarls osetio se napušteno i izolovano.

Princeza Šarlot već ima omiljeni hobi: Ljubav prema njemu nasledila od bake Dajane! (FOTO)

foto: AP / Vadim Ghidra

Ali on to nije zadržao za sebe, pa su čak i kraljičini dvorjani odlučili da ignorišu Kerol Midlton na društvenim događajima kako Čarls ne bi pao u drugi plan.

Situacija je itekako razljutila princa Vilijama, pa se odmah konsultovao s bakom, a ona je osudila ignorisanja i pozvala Kerol Midlton na druženje i da je provoza oko poseda u Balmoralu. Ceo izlet snimile su i kamere.

U međuvremenu, Čarls se svim silama trudio da se zbliži i poveže sa svojom snajom, pa ju je, između ostalog, pozvao da s njim pogleda prvu operu u kraljevskoj loži u Kovent Gardenu. Ali ni to mu nije uspelo.

Da li će Kejt Midlton ikada postati kraljica: O tome odlučuje ovaj član slavne monarhije! (FOTO)

foto: AP

Princ Čarls je bio u sve većem strahu da će mediji u potpunosti da pomere fokus s njega i da se prebace na Kejt i Vilijama.

"Čarls se osećao ugroženo, smatrajući da će Kejt i Vilijam postati nove medijske zvezde", rekao je izvršni direktor dobrotvorne fondacije u Americi, Robert Hidždon.

Celu stvar dodatno je pogoršala kanadska vlada koja je u septembru 2016. godine pozvala princa Vilijama i Kejt Midlton u posetu njihovoj zemlji, dok su isti poziv Čarlsu uputili dosta kasnije.

Prorok joj predvideo udaju za princa Vilijama: Trenutak koji je odredio sudbinu Kejt Midlton! (VIDEO)

foto: Profimedia

Narušeni odnos sa sinovima stvorio se još tokom razvoda Čarlsa od princeze Dajane. U to vreme tvrdio je da ih je ona okrenula svojim izjavama protiv njega, a ništa bolje nije postalo ni nakon njene smrti 1997. godine, pogotovo jer je njegova veza s ljubavnicom Kamilom Parker postala javna. Trebalo je da prođe dosta vremena da Vilijam i Hari pređu preko svega i ponovo počnu da grade odnos sa svojim ocem.

Kamila Parker o braku sa Čarlsom: Bilo je užasno, nisam mogla da izađem iz kuće! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs