pogledajte

Džejn Sejmur u 68. godini pozirala za Plejboj: Nikada se nisam osećala ovako seksi! (FOTO)

Na svom Instagram profilu glumica Džejn Sejmor pohvalila se novim fotografijama. Iako ima već 67. godina, upravo nju je poželeo slavni magazin Plejboj da ima na svojim stranicama, a popularna glumica je na to pristala bez mnogo razmišljanja

Vip priča
Autor:
Džejn Sejmur u 68. godini pozirala za Plejboj: Nikada se nisam osećala ovako seksi! (FOTO)
Džejn Sejmur, Foto: Profimedia

Kada je reč o glumici Džejn Sejmur, koju gledaoci u Srbiji pamte po ulozi doktorke u seriji "Dr. Quinn, žena vrač", moglo bi da se kaže da su za nju godine samo broj na papiru. U 68. godini života ona je odlučila da pozira za Plejboj, a o svemu se pohvalila na svom Instagram profilu.

Imaju preko 45, a izgledaju tip top: Žene koje stare bez mane! (FOTO)

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

"Oduševljena sam što napokon mogu da podelim sa svima vama nedavno snimljene fotografije u mom domu za Plejboj", rekla je Džejn Sejmur i dodala kako je u intervjuu pričala o svojoj karijeri, porodici, ali i tome kako se sa 67. godina oseća bolje nego ikada.

"Danas se osećam više seksi nego kada sam bila mlađa. Tada sam pretpostavljala da moram da se osećam seksi, ali nisam znala šta je to. Kako bi moj otac rekao, danas se osećam prijatno u svojoj koži", priznala je za Plejboj glumica.

Dobitnica Emija, otkrila je čak kako joj se često nabacuju muškarci koji su duplo mlađi od nje.

Saveti Helen Miren za svaku ženu: Ako ih poslušate, živećete bez opterećenja!

foto: Profimedia

"To mi jako laska. Ali, moram da kažem da nemam nameru nikome ništa da dokazujem, jer u većini slučajeva, u ovim godinama, za muškarce postaneš nevidljiva", rekla je Džejn Sejmur i dodala:

"Ljudi mi često govore da sam poput ptice feniks, ali ja im kažem da nisam, već da sam imala jak uticaj svoje majke tokom odrastanja. Svi mi imamo izazove, a prirodni instinkt je zatvoriti sve prilaze srcu i ne dopustiti nikome da ti se približi. Ali, moraš se otvoriti. To će te izlečiti i samo tada ćeš biti poput magneta za druge.'"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs