SESTRA LUKE BOJOVIĆA SE UDALA ZA 24 GODINE STARIJEG KAPETANA DRAGANA: Upoznali su se na neobičan način i odmah zavoleli

Marija Bojović, sestra Luke Bojovića napravila je pravu pometnju kada se udala za duplo starijeg Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, a mi vam donosimo priču o tome kako su se zavoleli njih dvoje

Vip priča
22:01h Autor:
SESTRA LUKE BOJOVIĆA SE UDALA ZA 24 GODINE STARIJEG KAPETANA DRAGANA: Upoznali su se na neobičan način i odmah zavoleli
Kapetan Dragan sa Marijom Bojović, Foto: Kurir

O ženi Luke Bojovića već sve znate, a danas vam donosimo priču o Mariji Bojović.

Sestra Luke Bojovića, navodnog vođe zemunskog klana, Marija Bojović (43) nakon dve godine veze udala se za Dragana Vasiljkovića koji je od nje stariji 24 godine. Dragan, poznatiji kao Kapetan Dragan je bio nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", a ljubav prema ćerki Vuka Bojovića nikad nije krio.

"Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja. Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga ," ispričao je Kapetan Dragan za Kurir početkom ove godine.

Kapetan Dragan
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ljubavna priča Dragana i Marije je krajnje neobična. Naime, Kapetan Dragan je bio najbolji prijatelj Vuku Bojoviću, ocu lepe Marije.

"Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite.

Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam," ispričao je on u šali.

Marija Bojović
foto: Marina Lopičić/ News1

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.

A Marijin brat, Luka Bojović juče je stigao u Beograd nakon što je deportovan iz španskog zatvora posle 10 godina robije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs