2 NAJBOLJA IGRAČA BRAZILA NEVIĐENI SU FRAJERI: Jedan ima dete sa nepoznatom ženom, a drugom su dileri pretili pištoljem

Na Svetskom prvenstvu u Kataru naši Orlovi svoju prvu utakmicu igraju protiv Brazila, a tamo ih čekaju dva najistaknutija igrača: Vinisijus Junior i Rišarlison, a mi vam donosimo pojedinosti iz njihovog života

Vip priča
Autor:
2 NAJBOLJA IGRAČA BRAZILA NEVIĐENI SU FRAJERI: Jedan ima dete sa nepoznatom ženom, a drugom su dileri pretili pištoljem
Vinisijus Junior, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pikanterije iz života fudbalera su uvek aktuelne, a mi vam danas pričao o životima Vinisijusa Juniora i Rišarlisona - dva istaknuta igrača reprezentacije Brazila.

Pored Nejmara reprezentacija Brazila može da se pohvali i Vinisujusom Juniorom koji je karijeru započeo u futsalu. Najpoznatiji je po tome što nikad ne pije alkohol, a razlog: njegova porodica to ne želi!

Istina je da je porodica oduvek htela da ga zaštiti od nezdravih stvari pa su od njega zahtevali da ne konzumira alkohol čega se on i danas pridržava.

Iako ima samo 22 godine on je već otac, ali priča o njegovom detetu je velika tajna. Ne zna se ko je majka dečaka, ali na njegovoj Instagram stranici možemo videti fotografije ovog fudbalera sa sinom.

Iako trenutno svoju ljubavnu vezu krije kao zmija noge, brazilski list Lance otrkio je njegovu vezu sa lepoticom Marijom Mazali - ipak njih dvoje su i dalje ostali inkognito.

Vinisije kao jedan od najboljih fudbalera teži neverovatnih 40 miliona evra.

Rišalison de Andrade je odrastao u siromašnom delu Brazila i njegov put do Premijer lige bio je trnovit.

"Moj život je mogao da se završi nekoliko puta zato što sam bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Onog dana kada mi je tip uperio pištolj u glavu misleći da sam diler, uplašio sam se strašno. Mislio sam "ako povuče okidač, mrtav sam", ali preživeo sam i nastavio dalje," ispričao je ovaj fudbaler.

Kada je imao samo 16 godina njegov talenat je prepoznao biznismen Renato Valeska koji mu je pomogao da se domogne samog vrha.

Rišalison nema devojku i njegova trenutno najveća ljubav je fudbal.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs