život pun turbulencija

ZBOG SVOJIH SNOVA BILA JE BESKUĆNICA, DANAS U 6. DECENIJI IZGLEDA BRUTALNO: Život joj se okrenuo, njeno ime ceo svet zna

Dženifer Lopez za rođendan je dobila najlepši poklon, ljubav svog života. Njen život bio je vrlo turbulentan.

Vip priča
18:46h Autor:
ZBOG SVOJIH SNOVA BILA JE BESKUĆNICA, DANAS U 6. DECENIJI IZGLEDA BRUTALNO: Život joj se okrenuo, njeno ime ceo svet zna
Foto: Profimedia /editorial images

Dženifer Lopez danas slavi 53. rođendan. Slavna pevačica uveliko je ušla u šetu deceniju života, a izgleda kao da je u tridesetim. Prema njenim rečima, za njen izgled zaslužan je zdrav način života, koji uključuje treninge i ishranu.

Džej Lo rođena je 24. jula, u portorikanskoj porodici, u Bronksu, predgrađu Njujorka. Detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji. Oduvek je bila vezana za svoju majku Lupe, te je uvek to isticala. Gajila ljubav prema plesu, dok je sa pet godina krenula na časove plesa.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Džej Lo je od malih nogu učila da pleše, pa ne čudi da je danas najbolja u tome. "Mislim da sam se u ples zaljubila još dok sam bila u stomaku. Sećam se da sam uvek želela da naučim više i da budem bolja i bolja" - rekla je ona.

Pored užitka, ples joj je doneo novac i slavu. Danas, svaki njen nastup praćen je koreografijom.

Oduvek je maštala da će jednog dana postati pevačica. Nakon završetka srednje škole, ulazi u sukob sa majkom. Naime, majka je želela da Džej Lo nastavi školovanje i upiše koledž, što je bilo u suprotnosti sa pevačicinim planovima. "Nisam želela da nastavim dalje školovanje, želela sam da plešem i to je sve" - rekla je ona.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Nakon saopštenja roditeljima da želi da se bavi glumom i pevanjem, podrška je izostala. Zbog toga nije bila u dobrim odnosima sa svojom majkom, ali danas kaže da joj je na svemu zahvalna.

"Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je: "Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš". I ojačala sam" - rekla je Džej Lo, te dodala:

"Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio. U početku nije bilo lako, nisam imala puno novca, ali sam imala veru u sebe"

Najlepše uspomene vežu je za period kada morala da se preseli u Los Anđeles, kako bi mogla da se bavi željenim poslom. U tom trenutku Dženifer je imala 21 godinu, a stan je delila sa cimerima.

Pričala je i kako nije živela u baš sjajnim uslovima, te da nije imala novca. "Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno" - ispričala je.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Svoj prvi posao dobija pobedom na audiciji, gde dobija ulogu plesačice u seriji "In living color". To je bila idealna prilika da promeni svoj život. Nakon toga joj se otvaraju mnoga vrata i počinje da gradi uspešnu karijeru.

Posle niza glumačkih uloga koje je dobijala, za filmove koji su imali brojne pozitivne kritike, prvu veliku priliku dobila je 1997. s glavnom ulogom u biografskom filmu "Selena". Tada je imala 24 godine i bila je nominovana za Zlatni globus.

U glumi i plesu je uvek bila neprevaziđena, dok joj je pevanje donelo ogromnu slavu i novac. Svoj debi album "On the 6" izdala je u junu 1999., i tada se izdvojio čuveni hit "If You Had My Love".

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Paralelno se bavi glumom i pevanjem, dok je na sve to ples došao kao pun pogodak.

Njen ljubavni život, takođe je bio vrlo buran i dinamičan. Trenutno uživa u obnovljenoj ljubavi sa glumem Benom Aflekom, sa kojim se nedavno venčala. Njih dvoje pomirili su se nakon njenog raskida veridbe sa bejzbol igračem, Aleksom Rodrigezom.

Prvi put u brak je uplovila 1997. sa konobarom sa Kube, ali su se nakon nepunih godinu dana razišli.

Ubrzo je započela ljubavnu vezu sa reperom Paf Dedijem, sa kojim raskida nakon dve godine, zbog njegove prevare. "Nikad ga nisam ulovila s nekom ženom, ali jednostavno sam znala da me vara. Rekao bi mi da ide u klub s prijateljima, a onda ne bi došao kući celu tu noć ili čak po nekoliko dana", izjavila je jednom prilikom Džej Lo.

Posle burne veze sa Paf Dedijem, pevačica ulazi u brak sa plesačem Krisom Džadom. Ovaj brak je bio jako kratkog daha, a okončao se nakon par meseci. "Volela sam Krisa, odnosno još ga volim - on je jedan od najboljih muškaraca koje poznajem. Nije bilo lako prekinuti, ali jednostavno nismo imali ono nešto što je trebalo da se brak održi i funkcioniše', rekla je nakon drugog razvoda.

Konačno, nakon što su se upoznali Ben Aflek i Džej Lo odmah su uplovili u ljubavnu vezu. Mnogi su bili oduševljeni njihovom ljubavlju, tada se verovalo da će par zauvek biti zajedno. Par se ubrzo i verio.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Aflek je za prsten izdvojio oko dva miliona dolara, a dijamant je bio u roza nijansi. Vnčanje je otkazano nekoliko meseci pre termina, navodno zbog njegove momačke večeri u striptiz klubu, kao i zbog problema koje je glumac imao sa kockom. Nakon dve godine veze, umesto venčanja, par je raskinuo veridbu.

Posle veze sa Benom Aflekom, udala se za muzičara Marka Entonija. Par je dobio i bliznace Maksa i Emu, a važili su za skladan par bez problema. Ipak, 2011. objavili su da se rastaju, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog svoje dece.

Nakon zavoda, Džej Lo je imala još par bezuspešnih veza.

Ali čini se da je prava ljubav ipak pobedila. Došlo je do pomirenja sa Benom Aflekom, a par nikad nije bio zaljubljeniji. Nedavno su se venčali, dok su slike sa njihovog venčanja izazvale veliko oduševljenje publike.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs