PRINC JE I DALJE BESAN NA PORODICU

HARI SPREMA BRUTALNU OSVETU KRALJICI ELIZABETI: Neće joj biti dobro kad sazna šta je njen unuk uradio!

Ovome se niko nije nadao

Vip priča
Autor:
HARI SPREMA BRUTALNU OSVETU KRALJICI ELIZABETI: Neće joj biti dobro kad sazna šta je njen unuk uradio!
Foto: Profimedia

Kako ih mnogu nazivaju "odbegli kraljevski par" princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl opet su uzburkali javnost novim potezom, piše Glossy.

Iako su pokušali da sakriju svoje namere papraci su ih uslikali kako dolaze u vilu u Montesitu koja je u vlasništvu legendarne novinarke Opre Vinfri, na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Dejli Mejl, Hari vozi automobil, Megan sedi na zadnjem sedištu, a s njima je bilo i jedno od njihove dece, kao i žena za koju se veruje da je glumica Džanina Gavankar.

Navodi se i da se par zadržao više od sat vremena na Oprinom imanju, koje je od njihovog američkog doma udaljeno svega nekoliko minuta vožnje.

Šuška se da je moguće da su uradili drugi intervju i to samo nekoliko dana kasnije otkako je par posetio Veliku Britaniju povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II kada je prvi put upoznala praukunu Lilibet.

Navodi se i da će Hari verovatno ovog puta biti oštriji i da neće štedeti kraljvsku porodicu, a naročito ne kraljicu Elizabetu.

Podsetimo, Hari i Megan pre 18 meseci Opri su dali ekskluzivni intervju u kojem su progovorili o razlozima napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenju u SAD, a izneli su i neke teške optužbe protiv članova britanske kraljevske porodice.

Intervju je uživo gledalo više od 49,1 miliona ljudi, a izazvao je burne reakcije javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs