CECA JE HRANILA HLEBOM

I ARKANOVA ĆERKA DOŠLA NA ANASTASIJINU ŽURKU: Svi je pamte po burnom ljubavnom odnosu SA NJIM! Evo kako izgleda!(VIDEO)

Pevačica Anastasija Ražnatović upriličila je gala proslavu 24. rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a veliku pažnju privukao je dolazak Anđele Ražnatović, Anastasijine polusestre i ćerke Željka Ražnatovića Arkana.

Vip priča
18:12h Autor:
I ARKANOVA ĆERKA DOŠLA NA ANASTASIJINU ŽURKU: Svi je pamte po burnom ljubavnom odnosu SA NJIM! Evo kako izgleda!(VIDEO)
Foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan imao je četiri žene, sa kojima je dobio sedmoro dece. Među njima je i Anđela, koja je rođena 1980. godine iz, kako su pisali mediji, vanbračne veze koju je Arkan imao sa glumicom Ljiljanom Mijatović.

Ljiljana Mijatović najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu "Beštije", reditelja Živka Nikolića, koji je snimila 1977. godine, tri godine pre nego što je rodila ćerku.

Anđela Ražnatović završila je Bogoslovski fakultet, a svojevremeno je objavila i zbirku pesama.

"Sestrice, dobro mi došla", bile su reči kojima je Anastasija dočekala Anđelu, a potom je snažno zagrlila sestru.

Anđela joj je poželela sve najlepše, a budući da nije želela da se eksponira pred kamerama odmah nakon što je čestitala sestri ušla je u restoran na slavlje. Kamere su, ipak, uspele da zabeleže da Anđela, koja je nekad bila plavuša, sada ima crvenu kosu, a mnogima je za oko zapala i tetovaža koju ima na levoj ruci.

Anđela Ražnatović je uvek isticala kako ima odličan odnos sa Cecom, a jednom prilikom je rekla i da ju je pevačica "hlebom hranila" kada je Arkan ubijen.

Ostala je upamćena po veoma burnom ljubavnom odnosu sa Kristijanom Golubovićem.

Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom , koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

- Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio - izjavila je tada Anđela.

I Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

- Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna - rekao je Kristijan tada, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku" a od milošte ju je zvao mali Arkan.

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs