neke poznate su izgubile nevinost i mnogo pre 18. godine!

ČOLA TO URADIO NA NEOBIČNOM MESTU, A VESNA ZMIJANAC SA ZABRANJENOM OSOBOM: Poznati otkrivaju kada su imali PRVI SEKS!

Mnoge poznate ličnosti su opisale kako je izgledao njihov prvi seksualni odnos, a mi vam donosimo najzanimljivije priče!

Vip priča
Autor:
ČOLA TO URADIO NA NEOBIČNOM MESTU, A VESNA ZMIJANAC SA ZABRANJENOM OSOBOM: Poznati otkrivaju kada su imali PRVI SEKS!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Suzana Mančić nije krila da je jedva čekala da ima prvi seks.

- Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam - rekla je jednom prilikom voditeljka.

Suzana Mančić
foto: ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić je sa 15 godina imao prvi seks, te je istakao je da je bio jako smotan i da to "nije ličilo ni na šta", a dogodilo se u stanu dok mu roditelji nisu bili tu.

Folk diva Ceca Ražnatović je pre nekoliko godina otkrila da je nevinost izgubila tek kad je postala punoletna i da nije bila oduševljena.

Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

Ivana Selakov je, poput Cece, sačekala da napuni 18 godina, a pevačica je srećna što je sačekala da baš sa dečkom sa kojim je bila dugo prvi put spava sa muškarcem.

Pevačica Nataša Bekvalac je u jednoj emisiji pričala kako je sa svojim prvim dečkom imala i prvi seks, malo posle svog 16. rođendana.

Nataša Bekvalac
foto: Ahel/ATA

- Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: "Mama, desilo se!" - otkrio je Veljko Ražnatović u "Amidži šou".

Marija Šerifović je u svojoj knjizi otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, kao i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljem. Kako je napisala, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine sa ženom.

Marija Šerifović
foto: ATAImages / Antonio Ahel

Vesna Zmijanac poverila se da je prvi seks imala sa nastavnikom matematike koji joj je predavao u srednjoj školi! Razlika u godinama, osuda okoline i rizik da zbog toga njen nastavnik dobije otkaz, kako kaže, nisu je interesovali.

- Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala - otkrila je Vesna.

Zdravko Čolić
foto: Kurir/Dragan Kadić

Prema pisanju portala hercegovina.info, Zdravko Čolić je svoju nevinost izgubio sa jednom čobanicom i to na livadi.

- Prvi seks sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam badava Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. U okolini Mostara postoji mesto Potoci gde su me više puta "napale" starije devojke - prisetio se Čola

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs