Neverovatno

ŽENU VARAO SA 26 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Ćerka se toliko naljutila na Mister Bina da je promenila prezime!

Skandal o kome se godinama priča

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Rouan Atkison, britanski komičar i glumac nadaleko poznat kao Mister Bin, pre izvesnog vremena zapalio je svet skandalom iz privatnog života - našao je 26 godina mlađu partnerku dok je još bio u braku!

Kultni Mister Bin se oženio 1990. Sunetrom Sastrom, koju je upoznao osamdesetih godina kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji. Dobili su dvoje dece, a pre par godina su objavili da se razvode - tačnije, britanski mediji su iščeprkali da je Roven u tajnoj vezi sa glumicom Luizom Ford (41). Skandal je bio još veći, jer je pomenuta glumica mlađa od njega čitavih 26 godina.

Mister Bin, Rovan Atkison
foto: Profimedia

"Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom", izjavio je u to vreme nepoznati izvor za "Sun".

Brzo razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Atkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog.

Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Njegova ćerka Lili toliko je zamerila ocu što je ostavio njenu majku, a koliko je zapravo bila povređena govori činjenica da se odlučila na drastičan korak, pa je promenila prezime, iz Atkison u Sastri, majčino prezime.

Njegova supruga je nakon razvoda dobro prošla, pa je tako ostala je u luksuznoj u Londonu, čija je vrednost procenjena na 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu vrednu koja je vredela samo četiri miliona funti, piše "Mondo".

Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...