DEMI MUR I MAŠA MANDŽUKA

NAKON 3 PROPALA BRAKA, ONA JOJ JE DONELA MIR: Ovo je Srpkinja koja je zarobila srce Demi Mur! (FOTO)

Slavna holivudska glumica nije službeno potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom, a papraci su ih nebrojeno puta uhvatili zajedno.

Vip priča
11:43h Autor:
NAKON 3 PROPALA BRAKA, ONA JOJ JE DONELA MIR: Ovo je Srpkinja koja je zarobila srce Demi Mur! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Demi Mur bila je jedna od najlepših i najzodnijih žena Holivuda. Uprkos udvaranjima brojnih poznatih ličnosti, sreću je najpre našla sa s rokerom Fredijem Murom (1981.- 1985.) i nakon razvoda odlučila zadržala njegovo prezime.

Ona je usledio brak sa poznatim glumcem Brus Vilisom sa kojim je dobila troje dece.

Zatim, u njen šarm pao i jedan od tada najpopularnijih glumaca mlađe generacije, Ešton Kučer, koji je imao samo 25 godina kada su se prvi put sreli.

Demi je tada imala 40. Par je bio u braku 7 godina, a veza je bila prepuna uspona i padova. U jednom trenutku glumica je pokušavala čak i da zatrudni, smatrajući da će to poboljšati njihov odnos, ali se priča završila gadnim razvodom nakon kog je Murova bila u teškoj depresiji.

Glavni razlog bio je taj što je Ešton bio neveran, a glumac je kasnije uplovio u vezu sa Milom Kunis, sa kojom je u međuvremenu dobio i decu.

Međutim, i Demi je pronašla svoju sreću. Naime, njeno srce osvojila je devojka iz naše zemlje, 44-godišnja stilistkinja Maša Mandžuka. Njih dve su se prvih nekoliko godina viđale u tajnosti i pritom zajedno odgajale Mašinu ćerku Rumi, koju je stilistkinja dobila sa sprskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Demi Mur i Maša Mandžuka
foto: Profimedia

Vremenom su prestale da se kriju, pa je Maša objavljivala i izjave ljubavi na društvenim mrežama.

"Obožavam te i ponosna sam što sam u tvom životu", napisala je uz jednu zajedničku fotografiju.

I domaći i svetski mediji već duže vreme pišu da su njih dve zajedno još od leta 2017. godine, ali i da su jednom prilikom viđene u Beogradu. Ipak, u holivudskim krugovima se šuška da su Demi i Maša bliske još od 2014.

Maša, koja je inače suvlasnik njujorškog brenda Anda&Masha, ne voli pažnju medija, mada joj to teško polazi za rukom budući a je sarađivala sa zvezdama poput Rijane, Dru Barimur, Ališe Kiz. Pritom, ona je prva žena s kojom su Demi dovodili u vezu.

Demi Mur i Maša Mandžuka
foto: Profimedia

Kako stvari stoje, glumica i stilistkinja su još uvek u vezi, a brojni izvori potvrđuju da je Maša ta koja je Demi donela mir, ali joj i podigla samopouzdanje, što joj je bilo i te kako potrebno nakon svega što je prošla na polju ljubavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs