DA LI STE ZNALI?

ON JE BIO I OSTAO ŽUDNJA MOG ŽIVOTA: Vatrena ljubavna priča Rite Moreno i MARLONA BRANDA! (FOTO)

Njihova romansa bila je burna i trajala je osam punih godina!

Vip priča
11:07h Autor:
ON JE BIO I OSTAO ŽUDNJA MOG ŽIVOTA: Vatrena ljubavna priča Rite Moreno i MARLONA BRANDA! (FOTO)
Rita Moreno i Marlon Brando, Foto: Profimedia

Glumica Rita Moreno (89) je filmskog zavodnika Marlona Branda upoznala 1954. na setu filma Desiree, a s Elvisom Prislijem počela je kasnije da izlazi kako bi ga, tvrdi, napravila ljubomornim.

- Elvis je nesumnjivo bio kralj na pozornici, ali se zato u poređenju s Marlonom nije baš iskazao pod čaršafima - rekla je glumica u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

KATASTROFA IH JE SPOJILA, NJENA PRERANA SMRT RASTAVILA: Ljubavna priča najmoćnijeg političkog para u istoriji! (FOTO)

Rita Moreno, Marlon Brando
foto: Profimedia

- Brando je bio kralj filmova i jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu. Naša ljubav bila je burna poput oluje. Stalno smo prekidali i mirili se, a to je trajalo osam godina - rekla je oskarovka.

Zvezda "Priče sa zapadne strane" priznala je i da je htela da se uda za Branda iako njemu to nije bilo po volji. Svejedno je, kako kaže, nastavila da spava s njim, a pogodilo ju je što je on i dalje spavao s drugim ženama.

OSTAVIO PORODICU ZBOG DEVOJKE OD 18. GODINA, I NIKAD SE NIJE POKAJAO: Ljubavna priča Andree Bočelija i njegove Veronike!

Rita Moreno, Marlon Brando
foto: Profimedia

- Jednom sam pronašla seksi žensko rublje koje nije moje. Otišla sam kući slomljena i u suzama - priseća se Moreno. Dodaje kako joj se zatim dogodilo nešto divno.

- Prisli je počeo da se zanima za mene, pa me ubrzo pozvao na sastanak. Setila sam se tog prokletog ženskog rublja i odmah pristala. Marlon je bio ljut zbog svega. Taj čovek je tada bacao stolice. Bilo je divno napraviti ga ljubomornim - kaže glumica. Ali, postoji i nešto, kako kaže, manje divno.

- Elvis je bio grozan u krevetu. Bio je mala beba u poređenju s kraljem Brandom - rekla je. Dodala je kako je Marlon bio senzualan i vrlo darežljiv.

NA DAN NJENOG VENČANJA, pojavio se ispred crkve: Tragična LJUBAVNA PRIČA Džejmsa Dina i Pjer Anđeli! (FOTO)

Rita Moreno, Marlon Brando
foto: Profimedia

Rita je s Brandom ostala i u drugom stanju, ali on nije hteo dete. Organizovao je ilegalni pobačaj koji je pošao po zlu, nakon čega je glumica završila na hitnoj operaciji. Nakon svega toga Rita je 1961. pokušala da se ubije u njegovoj kući.

Glumica je od 1965. bila 45 godina u braku s lekarom Leonardom Gordonom za kojeg kaže da je ljubav njenog života, dok je Brando bio požuda. Iz braka s njim ima ćerku, glumicu Fernandu Luisu (54).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs