KAŽU DA JE ONA NAJLEPŠA ŽENA SVETA

POBEGLA OD RATA,ODRASLA U SIROMAŠTVU,KAD JE NJEGA UPOZNALA ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U BAJKU:Potresna priča naše manekenke!

Lepotom je zaludela svet, a poreklom je sa Balkana

Vip priča
Autor:
POBEGLA OD RATA,ODRASLA U SIROMAŠTVU,KAD JE NJEGA UPOZNALA ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U BAJKU:Potresna priča naše manekenke!
Foto: Profimedia

Kada je bila dete, njeni roditelji bežeći od rata odlaze u Australiju. Na daleki kontinent su stigli kada je Monika imala 4 godine. Monikini roditelji su poreklom iz Srbije i Bosne, a iako danas živi daleko odavde, ponosno ističe svoje korene.

Monika Radulović se danas bavi manekenstvom i kažu da je najlepša žena sveta, a sa trona je skinula i Andželinu Džoli koja je godinama nosila ovu laskavu titulu. Na takmičenju za "Mis Univerzum Australije" 2015. godine odnela je ubedljivu pobedu u konkurenciji od 34 devojke.

Uprkos karijeri i modelingu nije zapostavila školovanje i doplomirala je psihologiju u Sidneju.

Iako danas živi pravu bajku, nije uvek bilo tako. Iako je bila mala, ona se seća užasa koju su preživeli zbog rata koji je izbio na našim prostorima. Kaže da je ceo život slušala priče svojih roditelja i da nije lako ostati bez ičega i krenuti u beli svet.

"Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga", izjavila je svojevremeno Monika.

"Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili", ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

GODINE JE PROVEO NA PSIHIJATRIJI I U ZATVORU, ZBOG DROGE BIO NA IVICI ŽIVOT: Bizarna prošlost Paula Koelja! (FOTO)

KRAJ POZNATOG SLIKARA PRONAŠLA SREĆU

Prelepa Srpkinja je već dugi niz godina u vezi sa slikarem Aleksandom Ljubičićem, sa kojim je vezu ozvaničila 2018. godine, a pre toga su bili četiri godine u vezi.

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama - na Instagramu je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua "Survivor".

Kako je nedavno postala majka često kači slike sa svojim sinčićem i svi se slažu u jednom, da nikada nije bolje izgledala.

Uprkos tome što je od porođaja prošlo samo šest meseci, ova lepotica izgleda neverovatno dobro i već je dovela liniju u red. Svom sinu su dali ime Luka koje ih podseća na korene, s obzirom da su oboje poreklom sa naših prostora.

DROGA JOJ UNIŠTILA KARIJERU, TVRDI DA SU JOJ U MOZAK UGRADILI ČIP: Bizarni detalji iz života slavne glumice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs