Neverovatno

ŽIVOT VESNE ĐOGANI NIJE BIO BAJKA: Majka je ostavila u Domu za nezbrinutu decu; udala se za 22 godine starijeg čoveka!

Iako se pričalo da ima savršen brak i ta slika se ovih dana ruši, nakon što se na internetu pojavio video u kojem se njen suprug Đole ljubi nepoznatu ženu

Vip priča
20:54h Autor:
ŽIVOT VESNE ĐOGANI NIJE BIO BAJKA: Majka je ostavila u Domu za nezbrinutu decu; udala se za 22 godine starijeg čoveka!
Foto: ATA Images

Vesna Trivić Đogani je srpska pop-folk pevačica i glavni ženski vokal u dens grupi Đogani. Popularnost je stekla početkom dvehiljaditih kada je nasledila Slađu Delibašić na mestu pevačice u grupi Đogani fantastiko. Grupa je u međuvremenu promenila ime u Đogani, a poznati duo Vesna i Đole i dalje vladaju srpskom dens i pop-folk scenom. Rođena je 15. septembra 1982. godine u Beogradu. Njena majka Sretena je ostala u drugom stanju, a otac nije želeo da prihvati to dete pa je bila prinuđena da Vesnu sa godinu dana ostavi u prihvatilištu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Uskoro ju je usvojio mlađi bračni par koji nije imao svoju decu. Uprkos svemu, Vesna je imala srećno detinjstvo, te je ostala u kontaktu sa svojom biološkom majkom. Od 2002. godine je u vezi sa Đorđem Đoletom Đoganijem, s kojim ima dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru, piše sajt Biografija.

U svet muzike Vesna je ušla još kao tinejdžerka igrajući u plesnoj školi koju su vodili Đole Đogani i njegova tadašnja supruga Slađa Delibašić. Kada su se Đoganijevi razveli i odlučili da samostalno nastave da se bave svojim poslovima, Vesna je odlučila da ostane u Đoletovoj grupi. Sasvim slučajno je 2001. godine postala glavni ženski vokal dens grupe Đogani, a od tada do 2019. godine snimili su šest albuma, te mnoštvo singlova i kompilacija. Iako ređe nastupaju u srpskoj prestonici, Vesna i Đole su rado viđeni gosti u klubovima širom Evrope. Kada su Đole i Slađa odlučili da se raziđu deo plesne grupe je nastavio da radi sa Slađom, a Vesna je odlučila da ne menja tim. Đogani je nastavio da stvara muziku za dens grupu Đogani. Kako su u jednom intervjuu ispričali, 2001. godine krenuli su u potragu za novom pevačicom. Dogovor je bio da se u Novom Sadu sastanu sa Katarinom Kajom Ostojić i da joj ponude saradnju. Međutim, kada je Đole čuo kako Vesna peva okrenuo je automobil i vratio se u Beograd. Već sledećeg dana počeli su da snimaju nove pesme, a glavni ženski vokal u grupi Đogani postala je Vesna Trivić.

Vesna Đogani
foto: ATA Images

Premda se u srpskoj štampi pisalo kako je Đole Slađu varao sa Vesnom, oni su u nekoliko navrata demantovali te napise. Naime, on je istakao da se sa Slađom razveo u novembru 2001. godine, a da je tek osam meseci kasnije započeo vezu sa Vesnom. Sina Adriana su dobili u julu 2006. godine. Kako je ponosni otac tada izjavio dečak je dobio ime po brazilskom fudbaleru Adrianu (Adriano Leite Ribeiro). Nakon toga Vesna se nakratko povukla sa javne scene kako bi se posvetila sinu. Isto je učinila i u januaru 2014. godine kada je rodila ćerkicu Lauru. Inače, Đole iz prvog braka sa Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu.

Sve do pre par dana, Vesna i Đole važili su za skladan bračni par. Međutim, ovih dana internetom kruži video u kojem se vidi kako se Đole ljubi sa nepoznatom ženom u kolima. Vesna nije komentarisala ovaj snimak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs