Nije mu bilo pomoći

BIO JE ZAVODNIK I 22 GODINE STARIJI, A ONA PROSEK: Rešila da ga zavede, smislila pakleni plan, a on naivno upao u zamku

Žene širom sveta besne su na Harison Forda samo zbog jedne stvari: zašto je odzvolio da ga zavede Kalista Flokhart? Po mnogima, ona mu nije ni do kolena

Vip priča
07:50h Autor:
BIO JE ZAVODNIK I 22 GODINE STARIJI, A ONA PROSEK: Rešila da ga zavede, smislila pakleni plan, a on naivno upao u zamku
Foto: Profimedia

Kada se pročula vest da su Harison Ford i Kalista Flokhart zajedno, njihova je romansa naišla na mnoge negativne komentare iz nekoliko razloga.

Pre svega mnogi su mislila kako neće usepti zbog razlike od 22 godine, a i njegova ljubavna prošlost nije im baš išla u prilog. Ali oni se na takve kritičare nisu obazirali, pogotovo Kalista koja je odlučila da svojoj ljubavi da šansu i pokazalo se da je to dobra stvar, jer su danas jedan od najdugovečnijih holivudskih parova.

Što se tiče Harisonovog ljubavnog života i zašto su svi sumnjali u njega je njegov prvi brak s Meri Markvart koji je potrajao od 1964. do 1979. godine i u kojem su dobili sinove Bena i Vilarda. Ali pokazalo se da je njihov odnos bio sve samo ne savršen i da je Harison imao aferu s Keri Fišer na snimanju "Ratova zvezda" 1977. godine, što je otkriveno u glumičinim memoarima koje je objavila pre četiri godine. Njegova nevera presudila je braku, ali to nije bio kraj njegovih ljubavnih poduhvata.

Tako je 1983. godine oženio scenaristkinju Melisu Matison s kojom je dobio Malkoma i Georgiju, a 2000. godine počeli su da žive odvojeno. Uprkos velikom trudu i ulaganju u spas braka, Melisa je godinu dana kasnije potvrdila da je podnela papire za razvod.

Već 2002. godine dogodio se sudbonosni susret Harisona i Kaliste i to na dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu, nakon što je ona sama odlučila izvesti potez kako bi dobila priliku da ga upozna. Tako ga je zapravo "slučajno" polila pićem, a njen odvažni potez se itekako isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Kalistin sledeći korak bilo je angažovanje kolege Džejmsa Marsdena da joj pomogne u celoj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoleti Harisonu.

"Rekla mi je da dođem na večeru s njom i Harisonom, da joj budem podrška. Iako nas je bilo samo troje za stolom, ispostavilo se da je sve ispalo super. Nakon večere otišli smo do njega, ali on je bio poprilično distanciran. Ali popili smo nekoliko pića i onda me je u jednom trenutku pogledao i rekao mi da pokupim," prisetio se Džejms u jednom od intervjua 2013. godine.

Harison Ford, Kalista Flokhart
foto: Profimedia

Kalistin plan se tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala ju Harisonova ljubavna prošlost uopšte nije zanimala, kao ni njegove godine.

"To me ne zanima. Ponekad i zaboravljam da je stariji 22 godine od mene i to nimalo ne utiče na našu vezu. Sviđa mi se kako izgleda ujutro, nije samo zgodan, jako je sladak. Izgleda kao dečak.", izjavila je za magazin Hello jednom prilikom.

A godine niti za Harisona nisu bile presudan faktor ni u kom pogledu, kao ni što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi.

"Nisam bio iznenađen što sam uspeo da se zaljubim, nije me to nimalo iznenadilo", priznao je glumac, ali nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana pre nego što su se upoznali, Kalista je usvojila dečaka, a Harison je srećno prihvatio ulogu njegovog oca i nije propustio ni jedan važan trenutak u njegovom životu.

"To nisam uopšte očekivao. Bio sam iznenađeno što se toga tiče, ali i srećan. Mislim da je Lijam imao šest ili osam meseci kada sam upoznao njega i Kalistu. I od onda se nismo razdvojili. Vikendom radimo sve što Kalista i Lijam žele, vozimo se ili idemo na planinarenje. Izgradio sam mu nedavno kućicu za ptice", izjavio je Harison.

Harison Ford, Kalista Flokhart
foto: Profimedia

Par se danas retko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave ne propuštaju priliku da pokažu svetu koliko se još uvek vole, bilo da razmenjuju nežne poljupce na ulici ili šetaju zagrljeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs