ŽIVOTNA PRIČA

NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A IZGLEDAJU KAO BESKUĆNICE: Život ove dve sestre godinama intrigira javnost! (FOTO)

Nalaze se na listi 100 najbogatijih žena na svetu

Vip priča
Autor:
NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A IZGLEDAJU KAO BESKUĆNICE: Život ove dve sestre godinama intrigira javnost! (FOTO)
Foto: Profimedia

Meri-Kejt i Ešli Olsen bile su svojevremno najveće dečje i tinejdžerske zvezde. Pre nego što su napunile 20 godina, njihovo bogatstvo se procenjivalo na 100 miliona dolara. Međutim, danas se na njihovom bankovnom računu nalizi više od 500 miliona.

Na velikim ekranima zadnji smo put imali smo priliku da ih vidimo pre 15 godina. Uprkos tome ove 34-godišnjakinje se i danas ubrajaju u top 100 najbogatijih zvezda na svetu. Fascinantan je podatak da su sa samo šest godina postale najmlađe producentkinje u istoriji Holovuda. Firlmu za produkciju filmova, serija, časopisa i video igara 'Dualstar Entertainment' osnovale su 1993. godine, a već četiri godine kasnije mogle su se pohvaliti titulama milionerki.

KO JE ELIZABET OLSEN I ZAŠTO JOJ SMETA SRBIJA: Godinama pokušava da izađe iz senke svojih slavnih sestara!

Modne ikone

Fokus se s filmske industrije prebacio na modnu, a bliznakinje su postale istaknute promotorke boho stila i boemskog odevanja. Dok ih jedni smatraju modnim ikonama, drugima se ni najmanje ne dopada njihov stil odevanja, pa se tako često mogu čuti negativni komentari na račun njihovog izgleda. "Izgledaju kao beskućnice, a imaju toliko novca", je vrlo česta opaska modnih kritičara i publike.

Međutim, čini se da njima ovi komentari ni najmanje ne smetaju, pa su tako 2006. godine osnovale i modnu kuću koja uspešno posluje.

PRELEPA SUPRUGA VLADIMIRA ZELENSKOG JE VIŠE OD PRVE DAME: Njene reči tope i najtvrđa srca! (FOTO)

Beg od kamera i javnog života

Sestre su najavile kako nemaju nameru da se vrate glumi. Izrazile su želju da ostatak života provedu što dalje od kamera. Budući da su pred njih prvi put stale kada su imale samo šest meseci, ova njihova želja ne izaziva čuđenje. U prilog tome ide i podatak da se blizanakinje odbijaju da se priključe društvenim mrežama pa tako nemaju službene profile ni na jednoj popularnoj aplikaciji.

"Jednostavno nam to ne odgovara u ovom trenutku", ispričala je Meri Kejt kada im je ponuđeno pre nekoliko godina da snime još jedan film.

Privatni život koji intrigira javnost

Iako se trude da žive što mirnije i daleko od očiju javnosti, njihov život je često tema mnogih medija. Njihov ljubavni život je u više navrata punio naslovne strane časopisa. Ovo se posebno odnosi na mlađu Meri Kejt. Pojedini mediji su je povezivali sa smrću glumca Hita Ledžera s kojim je tada navodno bila u ljubavnoj vezi.

Naime, nakon što je 28. januara 2008. godine maserka pronašla glumca bez svesti u njegovom njujorškom apartmanu, prvo je dvaput nazvala Meri Kejt, a tek potom hitnu pomoć. Ona je tada preko advokata zatražila imunitet, ali sve moguće sumnje su odbačene kada je smrt proglašena slučajnim predoziranjem.

Sedam godina kasnije odjeknula je vest kako se udala za 17 godina starijeg bankara Olivera Sarkozija, brata nekadašnjeg francuskog predsednika Nikolasa. U aprilu 2020. godine Amerikanka je na iznenađenje mnogih zatražila razvod.

ŽENU VARAO SA KOJOM JE STIGAO, OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE: Kako danas živi čuveni Rus iz serije Seks i grad!

"Ona je bila fokusirana na posao, dok je on, poput mnogih Francuza, želeo da joj porodica bude na prvom mestu. Nije znao da ne može da kontroliše devojku koja je svoje milione zarađivala od malih nogu", reči su kojima je vest o krahu njihova braka prokomentarisao bliski prijatelj para.

"Dejli mejl" je u aprilu pisao da je situacija između Meri Kejt i Olivjea koji su vezu započeli 2012. veoma komplikovana, kao i da je bankar i polubrat bivšeg predsednika Francuke Nikole Sarkozija primorao bivšu partnerku da se iseli iz stana u kojem su živeli, prekinuvši zakup, a da je o tome nije ni upozorio. Njegovi advokati su saopštili Meri da se iseli do 18. maja, a li je ona tražila produženje roka do 30. maja.

Inače, Meri Kejt je jednom prilikom napomenula kako joj je brak pomogao da rasporedi prioritete u životu pa se tako odvikla "ludog života" ispunjenog beskonačnim zabavama. Poznato je kako se u mladosti borila s poremećajima u ishrani, a nagađalo se da je konzumirala i opojne droge.

MIS UKRAJINE IZAZVALA NEVIĐENI SKANDAL NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Evo zašto je odbila da govori na maternjem jeziku!

Zlatna bliznakinja

S druge strane, dva minute starija bliznakinja Ešli važi za "zlatnu sestru" u porodici Olsen. Nakon završetka školovanja nastavila je pomno da radi na kreiranju porodičnog modnog brenda i plasmanu popratnih proizvoda s njihovim potpisom na svetsko tržište. Godine 2005. našla se u jeku skandala kada je na osnovu snimljenih fotografija javno prozvana zbog konzumacije droge.

Tužila je nedeljnik koji je plasirao ovu priču, nakon čega joj je odobrena odšteta u visini 40 miliona dolara zbog nanošenja štete ugledu. Što se njenog ljubavnog života tiče, od 2017. godine je u vezi s umetnikom Luisom Ejsnerom. Bliznakinje trenutno žive u Njujorku u prestižnoj četvrti Aper Ist Sajd.

KAKO JE KOMIČAR PREKO NOĆI POSTAO PREDSEDNIK: Ko je, zapravo, Vladimir Zelenski, čovek koga Ukrajinci obožavaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs